Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Társkeresésben vagyok, közben...

Társkeresésben vagyok, közben meg undorodom a pasiktól. Ez el fog múlni?

Figyelt kérdés

amióta szakítottunk az exszel, próbálok ismerkedni, stb hiányzik egy barát. de volt egy 40 év körüli ember akivel munka miatt kapcsolatban álltam, mindig próbált valahol megérinteni (pl a kezem, ilyesmi) és rajtam meg mindig undor futott át. ahogy mostanában megismerek új srácokat, ez az undor öntudatlanul, reflexszerűen előjön belőlem, tehát ha csak finoman hátulról átölelnek, vagy kapok egy puszit, én finoman el is utasítom.

ez az egyik baj

a másik:

a legtöbb pasi fürdés után is izzadtságszagú, nagywc után nem tusolnak le, meg ilyen dolgok megintcsak kikészítenek.

hogy lesz így nekem barátom?

2013. nov. 26. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
75%
Majd helyrejössz, ne erőltesd.
2013. nov. 26. 15:14
 32/88 anonim ***** válasza:
22%

előző vagyok

Ja és nem kell fikázni a kérdezőt.

Nem tehet róla, hogy itt sok az igénytelen büdös paraszt.

2013. nov. 26. 15:15
 33/88 A kérdező kommentje:
nagyon szépen megkérek mindenkit sz*rás után wc papírtörlés után legyen szíves ellenőrizni a lyukát! és ha neki ez úgy megfelel, ne akarjon a közelembe kerülni!
2013. nov. 26. 15:15
 34/88 anonim ***** válasza:
80%
60% nem akarod megkérni a kérdező kezét? Nagyon nyalod a seggét nem veszed észre? Vagy csak kanos vagy és ráhajtanál? :D
2013. nov. 26. 15:16
 35/88 A kérdező kommentje:
ő is csak kisebbség szerintem, ahogy látom az igényesek kisebbség lehetnek csak. kiveti őket a társadalom. miért ebbe a századba születtem jesszus. igaz, anno még a fürdéstől is tartottak az emberek! majd alakul ez is. pár száz év...
2013. nov. 26. 15:17
 36/88 anonim ***** válasza:
15%
Én csak empatikus vagytok te nagyon autista.
 37/88 anonim ***** válasza:
75%

"nagyon szépen megkérek mindenkit sz*rás után wc papírtörlés után legyen szíves ellenőrizni a lyukát!"

Te nagyon nem vagy normális.

38/88 Generalis ***** válasza:
90%
Alap dolog hogy kitörlöm a kakis fenekemet ALAPOSAN ! De nem kellene mindenkit leszólni mert wc papirt használ !
2013. nov. 26. 15:18
 39/88 anonim ***** válasza:
81%
Születtél volna a Római birodalom korába, akkor megtudtad volna mi az a férfiszag!
2013. nov. 26. 15:19
 40/88 A kérdező kommentje:

#4 "ki hol húzgálja végig az ujját, gusztustalan."

Rájöttem!!!!miért tartod gusztustalannak!!!! ugye ugye? mart sz*ros!

2013. nov. 26. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!