Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Társkeresésben vagyok, közben...

Társkeresésben vagyok, közben meg undorodom a pasiktól. Ez el fog múlni?

Figyelt kérdés

amióta szakítottunk az exszel, próbálok ismerkedni, stb hiányzik egy barát. de volt egy 40 év körüli ember akivel munka miatt kapcsolatban álltam, mindig próbált valahol megérinteni (pl a kezem, ilyesmi) és rajtam meg mindig undor futott át. ahogy mostanában megismerek új srácokat, ez az undor öntudatlanul, reflexszerűen előjön belőlem, tehát ha csak finoman hátulról átölelnek, vagy kapok egy puszit, én finoman el is utasítom.

ez az egyik baj

a másik:

a legtöbb pasi fürdés után is izzadtságszagú, nagywc után nem tusolnak le, meg ilyen dolgok megintcsak kikészítenek.

hogy lesz így nekem barátom?

2013. nov. 26. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/88 anonim ***** válasza:
84%

"nagywc után nem tusolnak le "

őő nem azért de ez kicsit durva hogy te ezt elvárod.

2013. nov. 26. 14:36
 2/88 A kérdező kommentje:

vagy helyileg tusolást értek alatta

pl itt is olvastam egy két kérdést pasiktól, hogy bnőjük se..gszagát hogyan tudja tolerálni, néha még írogattam, hogy nem jól fürödhet a csaj wc után, de már belefáradtam amikor 20-an kérdezik ugyanazt és erre már nem válaszolgatok.

ha papírral kitörlöd, után simítsd át ujjal a lyukad és szagold meg. ennyi a wc papírról...

2013. nov. 26. 14:40
 3/88 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egy darabig ne keress senkit.
2013. nov. 26. 14:44
 4/88 anonim ***** válasza:
95%
Már ne is haragudj meg érte, de ez a mánia beteges.. Attól hogy nem tusol le ha nagydolgot végez, még lehet tiszta... ez az életnek egy természetes velejárója. Tegyük fel, elmész a pároddal valamerre nyaralni. Elmentek valami túrára, őt elkapja a szapora, túlesik a dolgon, majd később leültök a tópartra egy emberektől távol eső részen, elkezd közeledni feléd, és te csak azért nem bocsátkozol vele testi kapcsolatba, mert nem fürdött le "nagywc" után??? Arról nem beszélve hogy az előző kommentben történő reakciód, hogy ki hol húzgálja végig az ujját, gusztustalan. Egy nőtől pláne! Ne csodálkozz rajta, ha a férfiak az ilyen hozzáállásod miatt sikítva elszaladnak...
2013. nov. 26. 14:45
 5/88 anonim ***** válasza:
96%

Akkor ne franciázzatok, hanem csak külön-külön, és akkor nem kell az orrodat a s.ggébe dugnod közbe...

Egyébként meg szerintem egyrészt azért undorodsz az érintéstől, mert igazából nem tetszik az adott pasi, másrészt pedig úgy tűnik rosszak a tapasztalataid...

Tusolás után büdös pasival egyébként még nem találkoztam, max ha eleve nem tetszett a bőre illata, de az akkor se izzadtságszag volt.

2013. nov. 26. 14:45
 6/88 anonim ***** válasza:
93%
Így sehogy, mániákusan felnagyítod majd kikészülsz a legapróbb szépséghibától is. Mellesleg ti nők sem vagytok tökéletesek szóval erről ennyit. Amíg ezzel nem tudsz megbékélni addig felesleges. Ha pedig nem tusol le nagy WC után akkor nincs szükség orális szexre a te részedről és máris nem érzed.
2013. nov. 26. 14:48
 7/88 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező. Ezt férfiként aláírom. Nem is tudnék másként létezni. Minimum a mosakodás, aki dolgozik annál az intim törlőkendő.
2013. nov. 26. 14:49
 8/88 A kérdező kommentje:

ahogy látom, jól felkavartam egyeseket..

"ki hol húzgálja végig az ujját, gusztustalan."

tekintve, hogy én szinte mindenhol epilálok, a nőgyógyász rákszűrésnél bennem turkál, a nőkből ott jön ki a gyerek, ott működik a szex, az análisról nem is beszélve, nem is értem hogy lehet ezt átfordítani gusztustalanba. meg amúgy fürdeni is meg kell valahogy ott is...

túrák esetére vinni kell nedvesített törlőkendőt és érdekes, nem egy exnél szabályosan volt is, ha más nem, a szabad szex miatt elhagyott helyeken.

"nem kell az orrodat a s.ggébe dugnod közbe... "

engem maga a tudat is visszataszít

és most látom 7-es válaszolót. na ugye, ugye?! :)

2013. nov. 26. 14:52
 9/88 anonim ***** válasza:
Nekem azt szokták mondani ezek miatt, hogy metroszexuális vagyok. Legyek, ha ez ezt jelenti.
2013. nov. 26. 14:53
 10/88 A kérdező kommentje:

"Tusolás után büdös pasival egyébként még nem találkoztam,"

jó neked, én nem is eggyel

amúgy ok, pihentetetm a társkeresést, de arról meg azt hallottam, ha a magányt szokja már meg az ember, az sem vezet semmi jóra, nehezebben nyílik meg, nehezebben engedi át az otthonát. én még ezen túl sem vagyok, de egy srác után már most teljes ágyneműcserét végzek. mi lesz, ha velem él valaki? ááá kivagyok

2013. nov. 26. 14:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!