Társkeresésben vagyok, közben meg undorodom a pasiktól. Ez el fog múlni?
amióta szakítottunk az exszel, próbálok ismerkedni, stb hiányzik egy barát. de volt egy 40 év körüli ember akivel munka miatt kapcsolatban álltam, mindig próbált valahol megérinteni (pl a kezem, ilyesmi) és rajtam meg mindig undor futott át. ahogy mostanában megismerek új srácokat, ez az undor öntudatlanul, reflexszerűen előjön belőlem, tehát ha csak finoman hátulról átölelnek, vagy kapok egy puszit, én finoman el is utasítom.
ez az egyik baj
a másik:
a legtöbb pasi fürdés után is izzadtságszagú, nagywc után nem tusolnak le, meg ilyen dolgok megintcsak kikészítenek.
hogy lesz így nekem barátom?
"nagywc után nem tusolnak le "
őő nem azért de ez kicsit durva hogy te ezt elvárod.
vagy helyileg tusolást értek alatta
pl itt is olvastam egy két kérdést pasiktól, hogy bnőjük se..gszagát hogyan tudja tolerálni, néha még írogattam, hogy nem jól fürödhet a csaj wc után, de már belefáradtam amikor 20-an kérdezik ugyanazt és erre már nem válaszolgatok.
ha papírral kitörlöd, után simítsd át ujjal a lyukad és szagold meg. ennyi a wc papírról...
Akkor ne franciázzatok, hanem csak külön-külön, és akkor nem kell az orrodat a s.ggébe dugnod közbe...
Egyébként meg szerintem egyrészt azért undorodsz az érintéstől, mert igazából nem tetszik az adott pasi, másrészt pedig úgy tűnik rosszak a tapasztalataid...
Tusolás után büdös pasival egyébként még nem találkoztam, max ha eleve nem tetszett a bőre illata, de az akkor se izzadtságszag volt.
ahogy látom, jól felkavartam egyeseket..
"ki hol húzgálja végig az ujját, gusztustalan."
tekintve, hogy én szinte mindenhol epilálok, a nőgyógyász rákszűrésnél bennem turkál, a nőkből ott jön ki a gyerek, ott működik a szex, az análisról nem is beszélve, nem is értem hogy lehet ezt átfordítani gusztustalanba. meg amúgy fürdeni is meg kell valahogy ott is...
túrák esetére vinni kell nedvesített törlőkendőt és érdekes, nem egy exnél szabályosan volt is, ha más nem, a szabad szex miatt elhagyott helyeken.
"nem kell az orrodat a s.ggébe dugnod közbe... "
engem maga a tudat is visszataszít
és most látom 7-es válaszolót. na ugye, ugye?! :)
"Tusolás után büdös pasival egyébként még nem találkoztam,"
jó neked, én nem is eggyel
amúgy ok, pihentetetm a társkeresést, de arról meg azt hallottam, ha a magányt szokja már meg az ember, az sem vezet semmi jóra, nehezebben nyílik meg, nehezebben engedi át az otthonát. én még ezen túl sem vagyok, de egy srác után már most teljes ágyneműcserét végzek. mi lesz, ha velem él valaki? ááá kivagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!