Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Társkeresésben vagyok, közben...

Társkeresésben vagyok, közben meg undorodom a pasiktól. Ez el fog múlni?

Figyelt kérdés

amióta szakítottunk az exszel, próbálok ismerkedni, stb hiányzik egy barát. de volt egy 40 év körüli ember akivel munka miatt kapcsolatban álltam, mindig próbált valahol megérinteni (pl a kezem, ilyesmi) és rajtam meg mindig undor futott át. ahogy mostanában megismerek új srácokat, ez az undor öntudatlanul, reflexszerűen előjön belőlem, tehát ha csak finoman hátulról átölelnek, vagy kapok egy puszit, én finoman el is utasítom.

ez az egyik baj

a másik:

a legtöbb pasi fürdés után is izzadtságszagú, nagywc után nem tusolnak le, meg ilyen dolgok megintcsak kikészítenek.

hogy lesz így nekem barátom?

2013. nov. 26. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 A kérdező kommentje:
ok, várok az érzelmekre. hátha az feledtet mindent és büdösen is imádom majd a lyukával együtt. de azért a gyerekemet tisztába fogom tenni ha lesz. vagy van, aki megtörli szimplán a gyereknek is, és hadd menjen? szép.
2013. nov. 26. 15:28
 52/88 anonim ***** válasza:
Tegnap kérdezte valaki, hogy mért van sok 30-40 éves szingli nő? Hát ezért...
2013. nov. 26. 15:30
 53/88 anonim ***** válasza:
A mai világba biztos van olyan. ><
2013. nov. 26. 15:30
 54/88 A kérdező kommentje:
voltam au pair. akkor tanult meg járni a baba, amikor közöltem vele, hogy ne rohanjon el, mert az egész ház bűzlik tőle :) jött és adta a kezét és vezetett a fürdőszobába egy 1 éves gyerek könyörgöm!
2013. nov. 26. 15:31
 55/88 anonim ***** válasza:
83%

"hogy ne rohanjon el, mert az egész ház bűzlik tőle :)"

Azt a rohadt ###x#####.

2013. nov. 26. 15:32
 56/88 anonim ***** válasza:
57%

"nem is egy barátom volt eddig :D "

Drága Babám, elég degeneráltnak tűnsz, arról nem beszélve, hogy nő létedre undorító ahogyan írsz! A normális igényes férfiak az ilyen beszédstílust nem fogják díjazni, ergo szóba sem fognak állni veled, nem hogy még lefektessenek! Ha meg annyira kapós vagy, mit keseregsz itt? Biztos nyerő a stílusod, azért vagy egy szál egymagad, a felfogásoddal együtt!! Mindenesetre sok sikert! ;)

2013. nov. 26. 15:34
 57/88 A kérdező kommentje:

a babának viccesen mondtam és értette is, ráadásul külföldön volt, ahol ezt a kifejezést így is használták, ha valmi nem tetszett, tehát nem túlozva mondtam/írtam

amúgy meg nem hinném, hogy mindenkinek szünet nélkül lennének kapcsolatai, nem is ezzel van a bajom, hogy épp most nincs senki akinek megtudnám fogni a kezét

2013. nov. 26. 15:39
 58/88 A kérdező kommentje:
mellesleg én sem jellemzek senkit én nemhiszem azt hogy cask ezzel lehet nyomatékosítani azt amit közölni szeretnénk. de ez megint másnak a kérdése...
2013. nov. 26. 15:39
 59/88 A kérdező kommentje:
mellesleg ezek után valahol jó is, hogy nem férfinek születtem.
2013. nov. 26. 15:41
 60/88 A kérdező kommentje:
mellesleg hogyan lehet ezt hű de szépen kifejezni, arra kíváncsi lennék.
2013. nov. 26. 15:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!