Társkeresésben vagyok, közben meg undorodom a pasiktól. Ez el fog múlni?
amióta szakítottunk az exszel, próbálok ismerkedni, stb hiányzik egy barát. de volt egy 40 év körüli ember akivel munka miatt kapcsolatban álltam, mindig próbált valahol megérinteni (pl a kezem, ilyesmi) és rajtam meg mindig undor futott át. ahogy mostanában megismerek új srácokat, ez az undor öntudatlanul, reflexszerűen előjön belőlem, tehát ha csak finoman hátulról átölelnek, vagy kapok egy puszit, én finoman el is utasítom.
ez az egyik baj
a másik:
a legtöbb pasi fürdés után is izzadtságszagú, nagywc után nem tusolnak le, meg ilyen dolgok megintcsak kikészítenek.
hogy lesz így nekem barátom?
"hogy ne rohanjon el, mert az egész ház bűzlik tőle :)"
Azt a rohadt ###x#####.
"nem is egy barátom volt eddig :D "
Drága Babám, elég degeneráltnak tűnsz, arról nem beszélve, hogy nő létedre undorító ahogyan írsz! A normális igényes férfiak az ilyen beszédstílust nem fogják díjazni, ergo szóba sem fognak állni veled, nem hogy még lefektessenek! Ha meg annyira kapós vagy, mit keseregsz itt? Biztos nyerő a stílusod, azért vagy egy szál egymagad, a felfogásoddal együtt!! Mindenesetre sok sikert! ;)
a babának viccesen mondtam és értette is, ráadásul külföldön volt, ahol ezt a kifejezést így is használták, ha valmi nem tetszett, tehát nem túlozva mondtam/írtam
amúgy meg nem hinném, hogy mindenkinek szünet nélkül lennének kapcsolatai, nem is ezzel van a bajom, hogy épp most nincs senki akinek megtudnám fogni a kezét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!