Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Társkeresésben vagyok, közben...

Társkeresésben vagyok, közben meg undorodom a pasiktól. Ez el fog múlni?

Figyelt kérdés

amióta szakítottunk az exszel, próbálok ismerkedni, stb hiányzik egy barát. de volt egy 40 év körüli ember akivel munka miatt kapcsolatban álltam, mindig próbált valahol megérinteni (pl a kezem, ilyesmi) és rajtam meg mindig undor futott át. ahogy mostanában megismerek új srácokat, ez az undor öntudatlanul, reflexszerűen előjön belőlem, tehát ha csak finoman hátulról átölelnek, vagy kapok egy puszit, én finoman el is utasítom.

ez az egyik baj

a másik:

a legtöbb pasi fürdés után is izzadtságszagú, nagywc után nem tusolnak le, meg ilyen dolgok megintcsak kikészítenek.

hogy lesz így nekem barátom?

2013. nov. 26. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
0%
Ne pörögj ezen annyit. Ezek orál előtt sem mossák meg a farkukat.
2013. nov. 26. 15:44
 62/88 anonim ***** válasza:
100%
Szállj le a Földre, de nagyon gyorsan vagy gyereket csak au pairként fogsz nevelni egész életedben, anyaként soha...
2013. nov. 26. 15:45
 63/88 A kérdező kommentje:

elárulok akkor egy titkot. a kezünket is meg kell mosni utána, meg elvileg előtte sem ártana

most bizti megint le leszek hurrogva

2013. nov. 26. 15:48
 64/88 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél leszbi.
2013. nov. 26. 15:51
 65/88 anonim ***** válasza:

Sőt még a vastagbeled is ki kell utána sikálni egy üvegkefével!

Kézmosás oké ezzel nem hiszem, hogy sok újdonságot montdál volna...

2013. nov. 26. 15:51
 66/88 anonim ***** válasza:

Bizonyára én vagyok a hülye, de "csak szex" kapcsolatban nem karolnak át? Abban nincs csók? Stb...

Abban nem undorodsz a pasiktól?

2013. nov. 26. 16:03
 67/88 anonim ***** válasza:
kérdező, nekem egy kicsit mániákusnak tűnsz. de szerintem ne aggódj, úgy látszik innen, hogy vannak hasonló gondolkodású pasik, előbbutóbb összeakadsz majd egy olyannal, akitől nem fogsz undorodni. amúgy nekem ez az undorodós dolog egy csúnya megcsalásos szakítás után volt egy ideig, aztán szerelmes lettem, elmúlt. (egyébként kicsit csodálkoztam, én pl nem szoktam nagywc után fürdeni, s
2013. nov. 26. 16:07
 68/88 anonim ***** válasza:
*és orál előtt sokszor nem fürödtünk az eddigi pasijaimmal, de nem éreztem semmi kellemetlen szagot/ízt, és rám sem volt eddig panasz. persze mindenki úgy csinálja, ahogy neki jól esik:)
2013. nov. 26. 16:09
 69/88 A kérdező kommentje:

korábban írtam, még jó, hogy nem vagyok férfi. a fentiek után, hogy nem mosakodni az természetes, a nőket nem tudnám elviselni.

leszbiség kizárva.

szexkapcsolatban adna mindent a srác, ölelgetne, puszilgatna,megcsókolna, majd fel fal, én hárítok el mindent. totál ugyanúgy érzem olyankor magam, mint amikor a 40 éves finoman érintgette a kezem,meg karolgatni akart, tehát minden, ami kedves, attól vagyok ki és ez nagyon bánt, mert mégsem lenne jó, ha vadállat pasikra kezdenék bukni

nálunk hál isten megcsalás nem volt, ezt kisstílű és primitív dolognak tartom és hál ég eddig értelmes srácok voltak az életeben akik tudják mit akarnak és úgy is álltak hozzá.

2013. nov. 26. 16:11
 70/88 A kérdező kommentje:

tehát belegondolva valahol apró érintésekkel indul el valami

remélem tényleg az a baj, hogy érzelmileg nem fogott meg senki.

az már normális lenne, ha csak ez a baj

2013. nov. 26. 16:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!