Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Társkeresésben vagyok, közben...

Társkeresésben vagyok, közben meg undorodom a pasiktól. Ez el fog múlni?

Figyelt kérdés

amióta szakítottunk az exszel, próbálok ismerkedni, stb hiányzik egy barát. de volt egy 40 év körüli ember akivel munka miatt kapcsolatban álltam, mindig próbált valahol megérinteni (pl a kezem, ilyesmi) és rajtam meg mindig undor futott át. ahogy mostanában megismerek új srácokat, ez az undor öntudatlanul, reflexszerűen előjön belőlem, tehát ha csak finoman hátulról átölelnek, vagy kapok egy puszit, én finoman el is utasítom.

ez az egyik baj

a másik:

a legtöbb pasi fürdés után is izzadtságszagú, nagywc után nem tusolnak le, meg ilyen dolgok megintcsak kikészítenek.

hogy lesz így nekem barátom?

2013. nov. 26. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
Ezeket az elején (szexkapcs) le kell szögezni. Mindenkinek más fér bele.
2013. nov. 26. 16:20
 72/88 A kérdező kommentje:
az aktuális sráccal le sem kell szögezni. ő sem akar mást, ő az a kimondottan felelőtlen típus. csak gondolom megszokta az életben, hogy úgy kell közelíteni, hogy átölel, karol, csók, szóval ez nála természetes, meg az ölelős alvás, mondjuk az az egy nem zavar. lehet mert ebben nem molesztáltak, nincs bennem reflexundor.
2013. nov. 26. 16:30
 73/88 anonim ***** válasza:

Van egy csomag t.kendő a táskámban...

De akkor is. Szerintem ne kapkodj...ha csak szexre mégy, elterjed a híred olyannyira, hogy senki nem akar majd mást, csak megfektetni. Akkor meg sokra mész a s*ggtörlési praktikáiddal!:D

2013. nov. 26. 21:52
 74/88 anonim ***** válasza:
Szerintem az előző hapsijaid nem véletlenül menekültek el előled. A többi is el fog, megsúgom. :P Am meg egy férfi ha közeledik, tökmindegy milyen szándékkal, ölel, simogat, csókol. Ha nem tudod tolerálni hogy hozzád érnek, akkor mi a fenének keresel párt? Meg kell maradni önmagadnak, vagy először helyre kell tenni a belső félelmeket, undorokat. Felesleges akkor hagyni az embereket közeledni, mert ha ilyen elvárások mellé még beközlöd azt hogy ne érjen hozzád, mert taszít, akkor az is meglép, aki éppen nem csak megfektetési szándékkal símítja meg a karod, vagy ölel át. Tegyél rendet a fejedben, utána talán összejön egy értelmes kapcsolat!
2013. nov. 27. 09:18
 75/88 A kérdező kommentje:

nekem elég egy srác csak szexre, szóval nem megyek erre :)

hanem szeretnék normális kapcsolatot, próbálok rendet tenni az érzelemvilágomban, remélem kiheverem a 40 évest.

majd gyakorlok az aktuális srácon, eddig sikerült mindig finoman elterelnem a kedvességeit, nem sértődött meg, semmi, vagy nem vette észre, hogy bennem harcok vannak, a pasik amúgy sem igen látnak bele egy nő érzelemvilágába.

amúgy az előző barátaim mind igényesek voltak

lehet jó környéken élek :)

2013. nov. 27. 12:28
 76/88 anonim ***** válasza:
xii-ii ker?
2013. nov. 27. 12:49
 77/88 anonim ***** válasza:
A férfiak nem tárgyak! úgy beszélsz róluk mintha érzéketlen rideg valamik lennének, akik gyakorlatilag képtelenek az intuitív viselkedésre... igenis belelátnak a nők érzelemvilágába, azonban nem mutatják ki az érzéseiket egykönnyen. Amikor egy férfi kimutatja a nő felé amoit érez, azt értékelni kell, mert nagy dolog! És ezt mondom úgy, hogy nő vagyok, nem pedig férfi. Ameddig tárgyként tekintesz egy élő emberre, és "gyakorolsz" rajta, ne várj nagy robbanást...
2013. nov. 27. 13:06
 78/88 A kérdező kommentje:
hát amíg nekem egy 40 éves mutogatta hogy mit érez irántam, valahogy bennem meg nem fordult az, hogy értékeljem. de egy szerető ömlengése kapcsán sem tudok mit értékelni rajta. sajnálom én nem vagyok angyal mint te. meg nem azért de legrosszindulatúbb ember sem közelít máshogy...lásd cukrosbácsit. lassan végképp nem is értem, hogy mit írtál
2013. nov. 27. 13:15
 79/88 anonim ***** válasza:
A kora az miért undorító? Ezt is így emlegeted. Egy „Brad” Pitt 49 éves, sok nőnek bejön még.
2013. nov. 27. 13:19
 80/88 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam egy szóval sem hogy angyal vagyok, mert hazudnék, sőt hibátlan sem vagyok. Egyszerűen mint embert úgy kezeltem a férfiakat eddig. Nem is volt gondom, egyikkel sem, mind értékelt, és utólag megmondták hogy a megbecsülést azért kaptam, mert én is értékeltem őket úgy ahogyan voltak. Azt hiszem van viszonyítási alapom. Megjegyzem a hozzáállásom a kapcsolatokhoz merőben más. Nem kezelem úgy az embereket mint a tárgyakat, kisstílű játszmákba nem mentem bele, inkább voltam egyedül mint valaki játékja, és elértem azt, hogy még egy sem volt aki "ribiként" kezelt volna... Arról nem tudok mit írni, nincs benne tapasztalatom. Arról viszont igen, hogy az emberek többsége értékeli ha érző emberi lénynek tekintik, és ez igaz a férfiakra is. Nem baj, majd idővel megtanulod! ;) Egyébként pedig nem alapból a rosszra kell gondolni azonnal, és a férfiak közül sem arra a pár százalékra kell gondolni, aki identitásilag félresiklott ( gondolok itt a cukrosbácsikra, és hasonlókra) Ha van fejlett érzelmi intelligenciád, ki tudod szűrni ki az aki érdemes arra hogy kezdj vele, és ki nem... Gondolj amit szeretnél, élj ahogy szeretnél, de minden amit kapsz, az a saját tetteid következménye... Ok okozat, ilyen az élet... :)
2013. nov. 27. 13:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!