Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Társkeresésben vagyok, közben...

Társkeresésben vagyok, közben meg undorodom a pasiktól. Ez el fog múlni?

Figyelt kérdés

amióta szakítottunk az exszel, próbálok ismerkedni, stb hiányzik egy barát. de volt egy 40 év körüli ember akivel munka miatt kapcsolatban álltam, mindig próbált valahol megérinteni (pl a kezem, ilyesmi) és rajtam meg mindig undor futott át. ahogy mostanában megismerek új srácokat, ez az undor öntudatlanul, reflexszerűen előjön belőlem, tehát ha csak finoman hátulról átölelnek, vagy kapok egy puszit, én finoman el is utasítom.

ez az egyik baj

a másik:

a legtöbb pasi fürdés után is izzadtságszagú, nagywc után nem tusolnak le, meg ilyen dolgok megintcsak kikészítenek.

hogy lesz így nekem barátom?

2013. nov. 26. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:

Tegyétek fel a kezeteket csíkos fehérneműsök! :D

Én nem teszem, nem olyan.

2013. nov. 26. 15:20
 42/88 anonim ***** válasza:
Most ki szólta le azokat akik wc papírt használnak???
 43/88 anonim ***** válasza:
A római fürdőkultúra kiemelkedő volt.
 44/88 A kérdező kommentje:
és ugye hogy az gusztustalan. köszi
 45/88 anonim ***** válasza:

Feltettem.><

(csíkos boxer)

46/88 anonim ***** válasza:
90%
Az a baj a kérdezővel, hogy kiskorában elkényeztették, éjjel-nappal tejben, vajban fürdették és nem tanították meg neki a munka fogalmát. Sajnos...
2013. nov. 26. 15:21
 47/88 anonim ***** válasza:
undorodsz ha átkarol, ezért átmentél csak szex és semmi másba??? Mi lenne ha inkább várnál az érzelmekre? Akkor egyrészt nem undorodnál, másrészt meg nem tényleg csak egyalkalmat kereső igénytelen pasikkal jönnél össze??
2013. nov. 26. 15:21
 48/88 anonim ***** válasza:
12%
A higiéniához, hogy jön most a munka?
2013. nov. 26. 15:22
 49/88 anonim ***** válasza:
100%

" A higiéniához, hogy jön most a munka?"

Csak úgy, hogy sz##rás után elvárná a férfitól, hogy azonnal fürödjön le! Mégis hogy a rákba lehetne ezt egy dolgozó embernél kivitelezni? Szerintem a kérdező egy percet nem dolgozott életében, mert akkor tudná nem mindig lehet WC után rohanni a zuhany alá..

2013. nov. 26. 15:25
 50/88 anonim ***** válasza:
49 törlőkendő
2013. nov. 26. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!