Társkeresésben vagyok, közben meg undorodom a pasiktól. Ez el fog múlni?
amióta szakítottunk az exszel, próbálok ismerkedni, stb hiányzik egy barát. de volt egy 40 év körüli ember akivel munka miatt kapcsolatban álltam, mindig próbált valahol megérinteni (pl a kezem, ilyesmi) és rajtam meg mindig undor futott át. ahogy mostanában megismerek új srácokat, ez az undor öntudatlanul, reflexszerűen előjön belőlem, tehát ha csak finoman hátulról átölelnek, vagy kapok egy puszit, én finoman el is utasítom.
ez az egyik baj
a másik:
a legtöbb pasi fürdés után is izzadtságszagú, nagywc után nem tusolnak le, meg ilyen dolgok megintcsak kikészítenek.
hogy lesz így nekem barátom?
Tegyétek fel a kezeteket csíkos fehérneműsök! :D
Én nem teszem, nem olyan.
" A higiéniához, hogy jön most a munka?"
Csak úgy, hogy sz##rás után elvárná a férfitól, hogy azonnal fürödjön le! Mégis hogy a rákba lehetne ezt egy dolgozó embernél kivitelezni? Szerintem a kérdező egy percet nem dolgozott életében, mert akkor tudná nem mindig lehet WC után rohanni a zuhany alá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!