Kitartó férfiak. Hol vagytok? Szoktatok egyáltalán küzdeni még nőért? Létezik még szerintetek olyan nő, akiért meg is éri?
Nem undok.
Ez olyan visszautasításnak tűnik amin röhög a két fél és ki ki megy az útjára.
Nem csodálom,hogy nem küzdenek érted ha olyan a stílusod amit a 2. srácnak előadtál.
Én köszönöm szépen,de keresek egy kedves lányt te meg undoskodj a macskáiddal.
47-es..oké, rajta leszek..:D
És beigazolódik, hogy nem a víz a hülye, amiért a kacsa nem tud úszni ..:D
Nőként én veled értek egyet, kérdező.
Soha nem értettem az ilyen szórakozóhelyi ismerkedő pasikat, odajön, táncolunk egyet, aztán vagy meg akar dugni, vagy máris halálosan szerelmes belém. Nemár...
Szerintem a szerelemhez idő kell, nem hiszek az első látásra szerelemben. Olyan van, hogy valakire ránézek és megkívánom, de ez csak ösztönös vágy, ami aztán elég hamar el is múlik. De amikor valaki rögtön, vagy egy-két randi után szerelmet vall, azt hogy vegyem komolyan? Hiszen még nem is ismer... az meg mindennek a teteje, hogy nekem is azonnal döntenem kell - mégis mi alapján??
Szerencsére a párom nem ez a fajta. Mivel neki nem az volt a szempont, hogy legyen már egy nője, hanem tényleg én érdekeltem, rá tudott szánni pár hónapot a randizásra. Nem kért elköteleződést, kizárólagosságot, nem állított döntés elé. Nem mondta, hogy szerelmes. Csak hogy jól érzi magát velem, ráérek csütörtök délután?
Így amikor viszont oda jutottunk, hogy szerelmet vallott, azt pontosan tudtam, hogy megalapozott és komolyan gondolja. És addigra már én is úgy voltam, hogy el se tudtam képzelni az életem nélküle. Azt hiszem, ezt pontosan így kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!