"A fiúk pedig elfelejtettek küzdeni, férfiatlanok" most őszintén, nem tök mindegy, ha nem jövünk be?
van itt egy cikk:
én csak ezt emelném ki: "A fiúk pedig elfelejtettek küzdeni. Eltunyultak, férfiatlanok. Nem akarnak megvédeni, inkább elfutnak ha bajba kerültél."
nők, ezt hiányoljátok, de most őszintén, ha a pasi nem jön be, nem tök mindegy mit csinál? Ha meg bejön, akkor meg úgysem kell.
Nem b*zmeg nem.
Ne legyen már minden fiú töketlen f**z.
16/F
keresztenyszepsegportal.hu, mik vannak :'D
✝
Felidézte a biblia időket, hogy akkor milyen odaadóak voltak a férfiak és miegymás. Az nem jut eszébe, hogy akkor a nőknek kuss volt? Ha házasságban félrelépett halálra kövezte a falu népe, ha pedig házasságon kívül élt nemi életet na azt sem nézték jó szemmel.
Felejtsd el a feminista p*csákat, gőzük sincs miről karattyolnak.
Van egy pasi barátom, aki nagyon össze akart jönni velem. Lett volna rá lehetősége, de ezt már soha nem fogja megtudni, ugyanis... kifejtette, hogy ő bizony nem küzd egy nőért, mert ha nem jön be, akkor úgyis mindegy.
Én adtam neki a jeleket, nem vette a lapot... és miután ezt így közölte, rájöttem, hogy egy ilyen töketlen pasi akkor se kéne, ha az utolsó lenne a földön!
Ő néha még puhatolózgat, hogy lenne-e esélye, de lépni továbbra se lép, meg se próbál hódítani, úgyhogy totál reménytelen!
De basszus, tök mind1............ -.-
Istenem, én majd keresek 1 normális pasit, neked az agyaddal van baj!
Nem, nem tökmindegy.
Persze ha csak felszínes libák kellenek, akiknek csak a külső számít, akkor nyilván más a helyzet.
De ha normális nőt szeretne az ember, akkor igenis az számít, mit csinál. A külső másodlagos. Persze kényelmesebb mindent a külsőre fogni, de ez szimplán lustaság és nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!