Kitartó férfiak. Hol vagytok? Szoktatok egyáltalán küzdeni még nőért? Létezik még szerintetek olyan nő, akiért meg is éri?
Én beszélgettem itt olyan csajszival, akinek pont ez volt a szövege. Lehet hogy te voltál?
Szóval fasza volt minden, néhányszor írtam, dumáltunk, majd kezdett megszakadni ez, és amikor személyes találkozóra került a sor mellébeszélt, lemondta, nem írt más időpontot stb. Pedig tényleg úgy tűnt hogy jól elvoltunk.
Szóval az a tipikus lekoptatás.
Ne haragudj, kérdező, de nem, nem éri meg. Ha ilyen vagy, egyértelműen lejön, hogy nem. Ez már eleve nem vetít előre semmi jót. Azt mutatja, hogy nem tudsz dönteni. Előbb ismerkedj meg az illetővel és utána kezdj vele kapcsolatba. Akkor nem lesz gond a megnyílás sem.
Aki tetszik, azzal nem undok vagyok, hanem épp ellenkezőleg. Amint pedig írta valaki, senki nem fog érted kutyába lemenni, sem pedig megkockáztatni, hogy feljelentsék zaklatásért. Neked kéne helyre tenni inkább a gondolkodásod. Ha tetszik, mutasd ki és ha nem, legyél egyértelmű. Egy bibliai jó tanács amit adhatok, hogy az "igened legyen igen és a nemed legyen nem".
Senki se fog olyan csajnál próbálkozni aki nem mondja meg egyértelműen mi lehet.
Nem fogok miatta koppanni!!!Én beleszeretek ő meg a végén azt mondja,hogy bocsi csak barátság
Nem én voltam, én nem gyakran járok ide. :) Csak ma kíváncsi voltam a véleményetekre. :).és bízok abban, hogy egyszer majd találkozok olyannal, aki szerint megéri velem kínylódni
19-es! örülök, h van ilyen férfi mint Te :)
Kedves kérdező.
Ha nem adsz esélyt,hogy megismerjenek akkor mégis honnan tudják a férfiak,hogy érdemes érted küzdeni?
Azért írja azt amit ír mert nem lehet rajtad kiigazodni!
Még mindig a hülye buta hisztis nőt játszod.De értsd már meg.Amit csinálsz az hülyeség és lényegében azt jelenti.Nem neked nincs esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!