Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kitartó férfiak. Hol vagytok?...

Kitartó férfiak. Hol vagytok? Szoktatok egyáltalán küzdeni még nőért? Létezik még szerintetek olyan nő, akiért meg is éri?

Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 18:44
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim válasza:
100%

Én beszélgettem itt olyan csajszival, akinek pont ez volt a szövege. Lehet hogy te voltál?

Szóval fasza volt minden, néhányszor írtam, dumáltunk, majd kezdett megszakadni ez, és amikor személyes találkozóra került a sor mellébeszélt, lemondta, nem írt más időpontot stb. Pedig tényleg úgy tűnt hogy jól elvoltunk.

Szóval az a tipikus lekoptatás.

2013. nov. 16. 19:14
 22/56 anonim ***** válasza:
100%
Azért érdemes küzdeni, aki már ad valamilyen jelet, hogy a másik bejön neki, csak még nem biztos. Más esetben inkább zaklatás...
2013. nov. 16. 19:14
 23/56 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, kérdező, de nem, nem éri meg. Ha ilyen vagy, egyértelműen lejön, hogy nem. Ez már eleve nem vetít előre semmi jót. Azt mutatja, hogy nem tudsz dönteni. Előbb ismerkedj meg az illetővel és utána kezdj vele kapcsolatba. Akkor nem lesz gond a megnyílás sem.

Aki tetszik, azzal nem undok vagyok, hanem épp ellenkezőleg. Amint pedig írta valaki, senki nem fog érted kutyába lemenni, sem pedig megkockáztatni, hogy feljelentsék zaklatásért. Neked kéne helyre tenni inkább a gondolkodásod. Ha tetszik, mutasd ki és ha nem, legyél egyértelmű. Egy bibliai jó tanács amit adhatok, hogy az "igened legyen igen és a nemed legyen nem".

2013. nov. 16. 19:16
 24/56 anonim ***** válasza:
93%
Már bocs, de azt honnan kellene tudnunk, hogy nálatok ez most csak amolyan "próbatétel" jellegű "elutasítás", vagy végleges? Sokszor pont az a baj, ha a srác nem veszi a lapot, és tovább próbálkozik, akkor meg a legtöbben elhordjátok mindenfélének. Másrészt meg ha nem hagyod magad megismerni, akkor miért gondolod, hogy bárki is küzdeni fog érted (pláne a mai rohanó világban)? Ki a franc akar küzdeni egy olyan valakiért, akiről azt se tudja, hogy érdemes-e? Te szeretnél zsákbamacskát vásárolni egy párkapcsolat esetében? Szerintem nem. És ez a "még lehet belőle valami" az egyik legundorítóbb szöveg és hozzáállás, amit valaha olvastam/hallottam. Ez csak a TE kényelmedet szolgálja, hiszen bármikor mozdulhatsz innen előre vagy hátra, attól függően, hogyan alakulnak a dolgok, neked csak ki kell várnod, hogy mit mondj, hiszen semmi felelősséged sincs. Én ezt ócska játszmázásnak tartom, semmi többnek, téged pedig olyan embernek, aki felelőtlenül játszadozik másokkal és mások érzéseivel, miközben poénnak gondolja az egészet, és irreális elvárásokkal áll elő (ti. hogy majd valaki fog érte küzdeni). Most talán megkapom a lepontozást, de azt hiszem, a megnyilvánulásaid és a hozzáállásod alapján megismertelek, és bizton mondhatom, hogy NEM, nem küzdenék érted.
2013. nov. 16. 19:22
 25/56 anonim ***** válasza:
100%

Senki se fog olyan csajnál próbálkozni aki nem mondja meg egyértelműen mi lehet.

Nem fogok miatta koppanni!!!Én beleszeretek ő meg a végén azt mondja,hogy bocsi csak barátság

2013. nov. 16. 19:23
 26/56 A kérdező kommentje:

Nem én voltam, én nem gyakran járok ide. :) Csak ma kíváncsi voltam a véleményetekre. :).és bízok abban, hogy egyszer majd találkozok olyannal, aki szerint megéri velem kínylódni

19-es! örülök, h van ilyen férfi mint Te :)

2013. nov. 16. 19:23
 27/56 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező.

Ha nem adsz esélyt,hogy megismerjenek akkor mégis honnan tudják a férfiak,hogy érdemes érted küzdeni?

2013. nov. 16. 19:28
 28/56 A kérdező kommentje:
jajj hát nyugi nem foglak lepontozni, és nem kell felháborodnod....és tényleg én sem akarnám , hogy küzdj értem..mert Te is pár hozzászólás után leírtál és megsértve érzed magad, és Te is elmondasz magadban mindennek. Pedig mi sem ismerjük egymást, fogalmad sincs róla h ezen a pár soron kívül milyen lehetek. És nem is érdekel...talán koppantál már párszor jó nagyot..nem tudom, mert nem ismerjük egymást :)
2013. nov. 16. 19:31
 29/56 anonim ***** válasza:

Azért írja azt amit ír mert nem lehet rajtad kiigazodni!

Még mindig a hülye buta hisztis nőt játszod.De értsd már meg.Amit csinálsz az hülyeség és lényegében azt jelenti.Nem neked nincs esélyed.

2013. nov. 16. 19:34
 30/56 anonim ***** válasza:
pedig normális nőnek tűnsz. és amúgy nem rossz az, ha megnézed, hogy otthagy-e a pasi, ha nem tud egyből megfektetni, vagy nem. ebből látszik, hogy nem vagy qrva. vis remélem, hogy jól szedem le a dolgokat. :)
2013. nov. 16. 19:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!