Kitartó férfiak. Hol vagytok? Szoktatok egyáltalán küzdeni még nőért? Létezik még szerintetek olyan nő, akiért meg is éri?
Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 18:44
1/56 anonim válasza:
Küzdeni? Ez mit takar? Ha próbálkozok nála és elutasít egyértelműen, akkor nem fogok "küzdeni", mert nem akarok nyomulós tapló lenni. Nem alázom meg magam ennyire. Ha elutasít, magára vessen, utána ne gondolja meg magát.
2/56 anonim válasza:
Elkényelmesedtek:) Ellustultak:D Túl sok a felajánlkozó nőci.
3/56 anonim válasza:
Február óta küzdök érte :) annyira imááádom, hogy minden percét megéri.
4/56 anonim válasza:
Ne bátorítsd a zaklatást. Vagy van kölcsönös érdeklődés, vagy nincs, mindkét esetben butaság játszani a nehezen kaphatót/ olyan szekér után futni, ami nem vesz fel.
5/56 anonim válasza:
Úgy veszem észre, hogy a nőkért már nem lehet küzdeni. Ha elsőre nem jössz be neki akkor kaparhatsz ahogy csak akarsz, barátságnál több nem lesz belőle, ha pedig bejössz neki akkor még küzdened sem nagyon kell.
És természetesen van olyan nő akiért érdemes de csak egy hülye fut olyan busz után ami nem veszi fel.
Persze lehet én gondolom rosszul, kérdező te hogy látod?
6/56 anonim válasza:
Csak azért küzdünk akiért érdemes.Sajnos egyre kevesebb nőért érdemes küzdeni!!!
7/56 anonim válasza:
Van elég libanc a placcon úgyhogy én küzdök magamért továbbra is.
9/56 anonim válasza:
Én be próbálkozom, de ha elutasító, nem fogom megalázni magam azzal, hogy újra meg újra próbálkozom...
Egy kuva fel órára 10.000Ft
Egy kuva egy órára 15.000Ft
Egy kuva egy órára gumi nélkül 20.000Ft
A méltóságod felbecsülhetetlen értek. Minden másra ott a Mastercard!
10/56 anonim válasza:
De tényleg, kérdező... felmerült bennem: miért akarják egyes nők a nehezen kaphatót játszani? Nem szexuális értelemben értem. De ez a "küzdj értem" hozzáállás nevetséges. Értelmes férfi valóban nem fut olyan vonat után, ami nem veszi fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!