Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lehetséges, hogy azért nem válaszol mert próbára akar tenni mennyire vagyok kitartó?
Figyelt kérdés
-van egy lány akit néhány napja ismertem meg egy facebook csoporton
- elhívtam randizni de azóta nem válaszolt 2 napja
- hiába írok rá mikor bent van ...és mindig csak kicsi időkre lépbe majd aztán ki ... fura
2013. nov. 15. 01:08
1/4 anonim válasza:
Elvileg az, bár én semmi értelmét nem látom. Meg bizonytalan is vagy és csak magadat próbálod nyugtatni. Mindenesetre ne éld bele magad.
2/4 anonim válasza:
Ne zaklasd. Még ha igazad is lenne, akkor sem érné meg a méltóságodat egy olyan lány, aki így akar játszadozni.
3/4 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ilyen naiv? Már hogy akarna tesztelni?? Nem is ismer és őszintén le se sz*rja, hogy kitartó vagy-e vagy sem. Ha érdekelnéd keresne. A kéretés a kitartás próbája nem az, hogy valaki vissza se ír!! Az az egyértelmű ELUTASÍTÁS. Nem jössz be neki de vagy nem akar megbántani vagy annyira bunkó, hogy gondolja így úgyis lekopsz magadtól.
4/4 anonim válasza:
Keress mást. Ha kellenél neki már válaszolt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!