Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy nem veszi észre, ha valaki többet akar tőle és nem direkt adja alá a lovat?
Magamból indulok, ki meg szerintem a legtöbb ember ugyan így cselekedne.
Tegyük fel, nagyon jól elvagyok a munkahelyen valakivel, jó viszonyt ápolok.
Fent vagyok facebookon, szoktam nézegetni. Ha találkozom egy ilyen jó arc emberrel, akkor biztos kéztetést érzek, hogy rákeressek facebookon, nem?
Szerintem az a csajszi már rég tudta, hogy kapcsolatban van a párod veled, és Ő meg megijedt, hogy a párod kavarni akar vele, azért jelölte be és nem akarja keverni a szart.
Amúgy egyre többen szélesen szétválasztják a munkát és magánéletet. Briteknél figyelhető meg leginkább, ők egyáltalán nem terveznek munkatársakkal semmilyen programot és maximum az azonos nemű kollégák jelölik be egymást facebookon, megjegyzem teljesen jogosan.
Volt nekem is olyan barátnőm, aki ha mindig megkérdezte, hogy honnan ismerem a legutóbbi csajszit, akit hozzáadtam. Most gondolj bele, hogy reagálna a barátnőm, ha az ellenkező nemű munkatársamat jelölöm be facebookon, akivel a hét nagy részét együtt töltöm, rengeteget beszélek vele és még facebookon és szeretném tartani vele a kapcsolatot. Azért ez bennem is kiváltana egy féltékenységi rohamot. Lehet a csajszi ezt tudja, vagy pont neki van olyan valaki az életében akiről tudja, hogy kiakadna, ha a férfi munkatársát akivel kvajól kijön hozzáadja a facehez, hogy mégtöbbet dumáljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!