Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy nem veszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy nem veszi észre, ha valaki többet akar tőle és nem direkt adja alá a lovat?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt a párommal, egy ideje együtt is élünk - fontosnak tartom elmondani, hogy az összeköltözéssel nem értek negatív tapasztalatok-. A kérdésemhez a háttértörténet szerintem lényeges. Pár hónapja lett új munkahelye, ahol most néhány hétig van egy leányzó betanulni. Név szerint Veronika. Amúgy nagyon közvetlen típus a barátom, lehet hogy a lány félreértette, de lehet én is félreérteném a helyébe. A lényeg hogy mivel nem a lakhelyünkön dolgoznak így csapódni szoktak a munkatársak az autóval közlekedőkhöz. Veronika is csapódott a páromhoz, amiről persze itthon mesélt is - először úgy örültem, hogy mindent elmesél- Aztán mesélte, hogy hú milyen jó fej ez a csaj, mert nem olyan, mint a többi munkatársa, mert azok idősebbek,milyen laza stb.. aztán mikor hivatalosak voltunk esküvőre, előtte gyorsan el kellett vinni Veronikát a buszállomásra, ahol megint kiderült, hogy milyen jó fej, mert hogy hú milyen hamar odaértek és egyéb történetek. A munkahelyükön az idősebbek poénkodnak vele, hogy már megint együtt jönnek munkába, mennek munkából. Eddig még nem zavar, hát hadd mondják, amíg hozzám jön munka után. Az kezdett kicsit idegesíteni, mikor egyik este vacsora közben felhozta a témát, hogy milyen igazam van (korábban poénkodás szinten mondtam, hogy ez a csaj még akar valamit, DE TÉNYLEG CSAK POÉNBÓL), mert előző nap bejelölte Veronikát "A" közösségi portálon és biztos látta, hogy kapcsolatba van és már nem is vele ment haza meg vissza sem jelölte. Annyira rosszul esett, hogy én csak múltkor azzal vicceltem ő meg közölte hogy nem és ráadásul még jelölgeti is.. lehet én is félreérteném ha a kiszemeltemmel jól el vagyok, hoz-visz és még meg is keres a munkán kívül úgymond. Én meg szembesültem ezzel nap végén, mikor vártam már hogy hazajöjjön és legkevésbé sem ilyen beszélgetésre vágytam volna..Erre fordít energiát, de velem egy közös képe sincs, pedig kértem, hogy ne is az internetre, hanem az éjjeli szekrényemre hadd legyen már egy, mert nekem fontos. Kicsit kusza a sztori de a lényeg talán benne van. Nem is a csaj a zavaró tényező, hanem a viselkedés. De lehet, hogy csak hülye vagyok, nem is azt várom, hogy világmegváltó kommentek érkezzenek, de nincsenek olyan emberek körülöttem, akik elfoglutság nélkül mondanának véleményt. Persze megbeszélni nem lehet semmit,mert nem hallgatja meg bármi is van egyből ráígér -persze semmi nem lesz belőle- csak ne kelljen folytatni. Lehetséges, hogy nem vesz észre ilyen dolgokat, hogy még nekem is elújságolja? Remélem csak túl érzékeny vagyok :D
2013. aug. 15. 09:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Magamból indulok, ki meg szerintem a legtöbb ember ugyan így cselekedne.

Tegyük fel, nagyon jól elvagyok a munkahelyen valakivel, jó viszonyt ápolok.

Fent vagyok facebookon, szoktam nézegetni. Ha találkozom egy ilyen jó arc emberrel, akkor biztos kéztetést érzek, hogy rákeressek facebookon, nem?

Szerintem az a csajszi már rég tudta, hogy kapcsolatban van a párod veled, és Ő meg megijedt, hogy a párod kavarni akar vele, azért jelölte be és nem akarja keverni a szart.

2013. aug. 15. 09:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Amúgy egyre többen szélesen szétválasztják a munkát és magánéletet. Briteknél figyelhető meg leginkább, ők egyáltalán nem terveznek munkatársakkal semmilyen programot és maximum az azonos nemű kollégák jelölik be egymást facebookon, megjegyzem teljesen jogosan.

Volt nekem is olyan barátnőm, aki ha mindig megkérdezte, hogy honnan ismerem a legutóbbi csajszit, akit hozzáadtam. Most gondolj bele, hogy reagálna a barátnőm, ha az ellenkező nemű munkatársamat jelölöm be facebookon, akivel a hét nagy részét együtt töltöm, rengeteget beszélek vele és még facebookon és szeretném tartani vele a kapcsolatot. Azért ez bennem is kiváltana egy féltékenységi rohamot. Lehet a csajszi ezt tudja, vagy pont neki van olyan valaki az életében akiről tudja, hogy kiakadna, ha a férfi munkatársát akivel kvajól kijön hozzáadja a facehez, hogy mégtöbbet dumáljanak.

2013. aug. 15. 09:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem is a csajszi a kérdéses csak nem értem, hogy ő miért újságolja el nekem ezeket, mikor tudom , hogy a kapcsolatunk alatt megfogalmazódó egyetlen kérésemet - hogy legyen egy emlékem, egy kép magunkról az éjjeli szekrényemen, ahogy a legtöbb szerettemről van is- még mindig másfél év után le**arja. Mondja, hogy jó akkor csináljunk, de megvalósítani nem igazán sikerült még..ezek fényében esnek rosszul a dolgok.
2013. aug. 15. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Furi egy pasid van az tény. Lehet hogy csak lusta, bár szerintem ez a mindent megbeszélek a párommal inkább jó dolog mint az ellenkezője.
2013. aug. 15. 09:59
 5/5 A kérdező kommentje:
hát mindegy :) köszönöm a kommenteket, magam is örülök neki, hogy mindent elmond, bár kértem már, hogy az ilyen dolgokat ne, mert nincs súlya és csak feleslegesen okoz agyalást (legalább is remélem, hogy feleslegesen), ő sem szereti, ha fiúkról beszélek neki, legyen az csak szaktársam vagy gyerekkori barátom, akit évek óta nem láttam. Én sem vagyok már fent facebookon, számomra az egy olyan dolog, ami nélkül jobb mint vele. Csak ha valaki a saját szájával mondd dolgokat, mert még csak nem is véletlenül hallom ezeket az kicsit más. És végülis arra jutottam, hogy igen, lehet hogy ő ilyen naív vagy nem tudom, hogy nem is gondolja, hogy más félreértheti a közvetlenséget.Köztük én is. Bár számomra nem garancia az, hogy nem hallgatja el, akkor az biztos jó, mert volt már olyannal dolgom, aki rengeteget mesélt egy adott problémáról, amiben az ex is szerepelt és mikor rákérdeztem, hogy mennyire érdekli az ex, hogy ennyit beszél róla meg foglalkoztatja, azt mondta semennyire. Mégis az exnél kötött ki.Van ilyen is. Azért nyitott szemmel/füllel leszek, mert a bizalom egy dolog, de szerintem van egy pont, mikor az ember hihet a szemének és fülének.
2013. aug. 15. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!