Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmagyarázná ezt nekem valaki? Mire jó ez amit csinál és miért akar direkt idegesíteni engem? Hogyan reagáljak?
3hete szakítottam a volt pasimmal. Nagyon sokat hazudott nekem, mindig rajta kaptam valamin, de volt olyan is, hogy vitáztunk mondott valamit és 1óra mulva az már nem ugy volt ahogyan előtte elmondta, szoval kb hülyének nézett és meghazudtolt.
Na és szakítottam vele, és felregisztráltam egy közösségi oldalra, minden jóvolt 2hétig.
Ezidő alatt telefonon zaklatott, lelikleg zsarolt, eljátszotta hogy ő beteg és szószerint haldoklik és az én hibám lesz ha meghal mert nem vagyok vele. Na onnantól kezdve nem voltam már neki elérhető ha hivott nem vettem fel stb.
És erre tegnap felrigsztrált a közösségi oldalra holott tudta régen, hogy zavarna ha feldugná a képét, és most TUIRA VESZEM HOGY MÁR CSAK KICSESZÉSBŐL IS CSINÁLJA.
Olyan mérges vagyok, most mire jó ez???
Eddig szerencsére nemvolt sehol most meg minden ismerősöm között ottvan, bár engem nem jelölt be. Mondjuk nem is akarok neki visszaigazolni. BÁR SZERINTETEK HA TUDJA, H FENTVAGYOK ENGEM, H H NEM JELÖL BE?:D
Na és nagyon mérges vagyok, de minek kell utánoznia meg miért kell majmolni mást? Mert pont ő mondta hogy gyülöli az ilyen oldalakat... Na tessék. egyszerűen zavar hogy már ottis mindenütt ottvan, mindenkinél.
megtudnám ütni:@
Gondolom azért csinálja mert msnen nemfoglalkozom vele, és azt várja hogy majd szóvá teszem neki ezt a regizést. SZERINTETEK MIÉRT CSINÁLJA????
Ne törődj vele.
A közösségi oldalakat is ritkán látogasd.
Most neked mi bajod van?? Miért nem foglalkozol mással? Szakítottál vele,innentől kezdve miért nem sz@rod le,hogy éppen mit csinál?Na és ha felregisztrált az összes közösségi oldalra,akkor mi van? Mert dobtad már nem teheti meg? Ahogy így olvasgatom a panaszáradatot,te még mindig táplálsz iránta érzelmeket.HA nem éreznél iránta semmit,akkor messze nem érdekelne,nem dühítene fel az ilyen apróságok..
Nagyon fiatal lehetsz ha ilyen dolgokon kiakadsz...
Nekem az a véleményem hogy ha valaki valakivel szakít akkor onnantól nem kell vele foglalkozni. Miért foglalkozol azzal hogy ő mit csinál s téged miért nem jelöl be?
Nevetséges hgy manapság a közösségi oldalak egyik "funkcója" hogy sok kiscsaj vagy kamasz pasi, esetleg infanzilis lelkületű felnőtt nyaralhasson azon hogy a párja/expárja kit miért jelöl vagy nem jelöl be.
Ha azt akartad hogy békén hagyjon, akkor mondok egy okosat: hagyd a fenéba, éld az életed. Ha meg ennyire foglakoztat hogy mit csinál meg mit nem csinál akkor ne mondd hogy már nem érdekel.... vagy légy gyerek és csináld továbbra is ezt amit csinálsz, vagy légy felnőtt és NE FOGLAKOZZ vele. Ennyi.
Bírom azt amikor valaki valakivel szakít de továbbra is leköti hogy vajon mit miért tesz az exe? Gyerekes.
okés köszi
Persze nemvagyunk együtt, joga van hozzá, DE ő direkt csinálja szerintem, most miért nem lehet erről leállni? Komolyan zarolt lelkileg 1hétig azthittem megőrülök olyan lelkiismeretfurdalást és bánatot okozott nekem, hogy belebetegedtem, bekerültem énis a kórházba.
Szörnyű volt.
Most meg tessék felregsiztrál szerintem azért mert már nem tudja mivel felhívni magára a figyelmemet.. VAGY NEM???
Meg tudta hogy fentvagyok, és mondta hogy ő is felakar, de akkor azt is azért mondta mert tudta hogy ugrok rá és csak szivatott, mert utána mikor hallotta, h szarul esik lemondott róla...
Direkt csinálja. Ne vedd fel, süljön el fordítva a dolog. Majd ő húzza fel magát azon, hogy semmi reakciót nem tud kicsikarni belőled....pedig ezt szeretné.
Nehéz megállni, de ne foglalkozz vele. Nem ér ennyit!
Üdv!
oké...
de akkor arraadjon valaki választ hogy egy 21éves "férfi" hogy lehet olyan szemét hogy azzal zsarol, hogy ő tüdőrákos és megfog halni és mindez az ÉN HIBÁM MERT SZAKÍTOTTAM VELE...
és ilyenekkel akar manipulálni?
És érdekes, kiderült hogy semmi baja...
na EHHEZ MÁR KELL 1 GERINC.
NEM ÉN VAGYOK GYEREKES, Ő A GYEREKES HOGY ILYEN HAZUGSÁGOKKAL ÉS GUSZTUSTALAN DUMÁKKAL AKAR VALAKIT ÉRZELMILEG MEGZSAROLNI. CSAK HOGY MEGSAJNÁLJAM ÉS VISSZAMENJEK HOZZÁ! NA EZ A GYEREK!!!MEG AZ HOGY HAZUDIK!! ÉS NEM MERI VÁLLALNI AZ IGAZAKAT!
és akkor mit csináljak ha bejelöl???
mert én visszautasítanám a jelölését.
mert nyilván ha nagyon gonosz lenne bejelölne hogy lássam, h fentvan!!!
SZOVAL AKKOR MIT TEGYEK??? ÉN NEM AKAROK AZ IMEMRŐSE LENNI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!