Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyesebb fiúknak az ilyen csontszál vékony csajszik jönnek be. Ez engem tud idegesíteni eléggé, mivel én nem vagyok vékony (dagi se vagyok). És azt nem értem, hogy miért azok a lányok tetszenek a fiúknak akikre ha ráfújok elesnek. Ez MIÉRT van?
Szerintem tévedsz. Nem hiszem, hogy kevesen lennénk, akiknek nem a vékony lányok tetszenek.
23/F
Szerintem is tévedsz. Szerintem visszataszító, ha egy lány a gebe szinten van. Kövér se legyen, de azért legyenek egy kicsit teltebb idomai.
20/F
Én helyes srác vagyok, és kifejezetten nem tetszenek a botvékony lányok.
Pici poci, kerek fenék, arányos mell, minél szélesebb csípő. Nekem ezek jönnek be testileg.
Csatlakozom a tobbiekhez.En sem ertem,mi a jo abban,ha egy lanynak zorognek a csontjai.Miert lenne irigylesre melto az,hogy valaki milyen csoffadt,milyen "keves"?
Szoval nekem is a noiesebb,eros alkatu lanyok jonnek be inkabb.
Szia,
nekem is azok a nők tetszenek jobban,akiken van a bőrön kívül más is!Persze én sem a kövérekre gondolok,de szeretem,ha egy nő nőies és nem ropi.Tehát nálam jó helyzetben lennél ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!