Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A helyesebb fiúknak az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vicuss.. kérdése:

A helyesebb fiúknak az ilyen csontszál vékony csajszik jönnek be. Ez engem tud idegesíteni eléggé, mivel én nem vagyok vékony (dagi se vagyok). És azt nem értem, hogy miért azok a lányok tetszenek a fiúknak akikre ha ráfújok elesnek. Ez MIÉRT van?

Figyelt kérdés
(kérem azokat akiknek nem ide való meggondolatlan megjegyzései vannak kíméljék meg ezt a helyet, mert nem a butaságaikra vagok kiváncsi) köszii
2011. máj. 13. 17:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nemtudom, de nem is érdekel, mert akár a vákony, a kicsit husi vagy a kétmázsás hízónak is, csak a 110 % fölötti pasik jönnek be.
2011. máj. 13. 18:16
 12/20 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy a lányoknak csak az izmos vagy a vékony (vas ággyal 40Kg) fiúk jönnek be? :) És, hogy pontosan úgy öltözködjön mint ahogyan a tv-ben öltözködnek?

Személy szerint szeretem ha van mit fogni egy lányon. Az anorexiásakat nem szeretem, csak az a baj, hogy csajoknak lehet akármilyen testalkatuk döntő többségben úgyis olyan fiút akarnak amilyet leírtam fentebb. Szóval férfiaknak igazából mind1( határok azért szerintem vannak mindenkinél pl.: túl sovány, túl dagadt). De a lányoknak nem ők tipikusan csak egy fajtát akarnak, akkor miről is beszélünk? Persze nem mindenki ilyen ezt megjegyzem.

2011. máj. 13. 19:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Mert ez tetszik. Nem szép a kövér, teltkarcsú, stb....
2011. máj. 13. 23:33
 14/20 anonim ***** válasza:

"Miért van az, hogy a lányoknak csak az izmos vagy a vékony (vas ággyal 40Kg) fiúk jönnek be?"

Ez nagy baromság. A vékony fiúkat sem veszik számba egyáltalán. Maradjunk inkább annyiban, hogy miért van az, hogy a lányoknak csak az izmos fiúk jönnek be.

2011. máj. 14. 10:57
 15/20 anonim ***** válasza:

Jó de én azokra gondoltam, akiken egy deka izom nincs mégis atlétában feszítenek, meg a kölyök 160 cm magas rózsaszín atlétába mászik és mégis nyomulnak rájuk a csajok.

Azt kihagytam, hogy a vékonyhoz a trendi öltözék hozzá tartozik.

2011. máj. 14. 11:08
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszi a NORMÁLIS válaszokat.

Azért kérdeztem mert az osztályban a leghelyesebb fiúnak egy hajszálvékony csaj jön be. és rohattul idegesííííít!!!

2011. máj. 14. 17:06
 17/20 Tyler913 ***** válasza:

Jo,azert a Te osztalytarsad esetebol ne altalanositsal mar!

Amugy meg az sem biztos,hogy csak a vekonysaga miatt jon be neki az adott csaj.Szoval ne feltekenykedj!

Ahogy mar jo sokan leirtuk,egy nadszal,torekeny csaj keves ferfinal kivanalom.Inkabb torekedj arra,hogy tokeletesitsd a sajat (noies) alakodat,es akkor nem lesz gond a pasikkal kesobb.A sracot,aki most tetszik,meg hagyjad.Neki mas az izlese,ennyi.

2011. máj. 14. 17:11
 18/20 anonim ***** válasza:

Nyugi 18 vagy 21 éves kor után ez a trend nagyon lecsökken.

És addig is rengeteg szép fiú, más ízléssel van megáldva.

A szép fiúk félék és, sok félét szeretnek a te korodban is. Max szégyellik felvállalni, hogy valamelyik például a duci lányokat szereti. Pont a szép csajok készítik ki az ilyen bátor srácokat "bosszúból".

2011. jún. 11. 18:38
 19/20 anonim ***** válasza:

A szép fiúk félék és, *

A szép fiúk sok félék és,

2011. jún. 11. 18:39
 20/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező süt rólad az irigység. Inkább emeld fel azt a h.ájas seggedet és menj el sportolni, és majd akkor te is olyan feszes, vonzó leszel mint mi, vékony lányok. Valóban van a pasiknak egy olyan rétege melynek a hozzád hasonló túlsúlyos lányok jönnek be, de az a réteg nagyrészt lecsúszott, dagadt pasikból áll. Nézz meg egy sikeres, kigyúrt férfit, szinte biztosra veszem, hogy az oldalán egy vékony lány fog állni...

Már maga a szó is ahogy szólítjátok magatokat: "teltkarcsú" arra utal, hogy nem vagytok megelégedve magatokkal, és a karcsú lányokhoz szeretnétek hasonlítani, ezért alakítottatok ki magatokra egy olyan kifejezést, melybe benne van a karcsúság, ezzel próbáljátok magatokat vékonyítani...

2012. júl. 20. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!