Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kár ezzel idegesíteni magam?
ha szeret, úgysem csal meg.
de a bizalom az alapja egy kapcsinak, és te nem bízol benne túlságosan. meg kellene bíznod benne, ha szeret, nem hiszem hogy megcsalna. nyugi :)
hát a mai lányok tényleg ilyenek, normális, hogy félted. De!
egy kapcsolat alapja (szerintem) a bizalom..azt írod megbízol benne, tehát akkor nincs miért aggódnod!
menj el te is a barátnőiddel, kapcsolódj ki te is!ha elmondod neki és nem enged, akkor nem bízik meg benned...
érthető eszmefuttatás..?
Akkor miért álltál elő azzal az ötlettel hogy elmenjen nélküled bulizni? Vagy ő szeretne menni?
Amúgy megértem az aggodalmadat. Egy olyan buli ahol a fél estére nem fog emlékezni mert isznak majd mint a gödény, ott van is ok félni. Ha mástól nem, egy-két nyomulós ribike okozhat fejfájást, amit lehet hogy részegen nem fog olyan ügyesen elhárítani....
Nem tudom, mi a párommal nem szeretünk külön járni. Nem azért mert féltékenyek vagyunk, hanem mert hiányzik a buliból a másik.
Egyrészt, ha meg akarna csalni megtenné bármikor, ha nem most, akkor máskor. Másrészt, ha igazán szeret, és hűséges hozzád, akkor hiába nyomulna a csajok rá. Például az én pasim is olyan, hiába nyomulna rá valaki, finoman lekoptatná. És én is ilyen vagyok. Vannak pasik akik tetszenek, biztos ő is lát csinos nőket, nem vagyunk fából, de imádjuk egymást, a szerelem, a ragaszkodás ami összeköt két embert fontosabb mint egy futó románc. Normális kapcsolatban. Mert van aki bevállalja, nem törődve a következményekkel.
Engedd el. Jó teszt lesz arra kibírja-e a kísértést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!