Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmagyarázná ezt nekem valaki? Mire jó ez amit csinál és miért akar direkt idegesíteni engem? Hogyan reagáljak?
3hete szakítottam a volt pasimmal. Nagyon sokat hazudott nekem, mindig rajta kaptam valamin, de volt olyan is, hogy vitáztunk mondott valamit és 1óra mulva az már nem ugy volt ahogyan előtte elmondta, szoval kb hülyének nézett és meghazudtolt.
Na és szakítottam vele, és felregisztráltam egy közösségi oldalra, minden jóvolt 2hétig.
Ezidő alatt telefonon zaklatott, lelikleg zsarolt, eljátszotta hogy ő beteg és szószerint haldoklik és az én hibám lesz ha meghal mert nem vagyok vele. Na onnantól kezdve nem voltam már neki elérhető ha hivott nem vettem fel stb.
És erre tegnap felrigsztrált a közösségi oldalra holott tudta régen, hogy zavarna ha feldugná a képét, és most TUIRA VESZEM HOGY MÁR CSAK KICSESZÉSBŐL IS CSINÁLJA.
Olyan mérges vagyok, most mire jó ez???
Eddig szerencsére nemvolt sehol most meg minden ismerősöm között ottvan, bár engem nem jelölt be. Mondjuk nem is akarok neki visszaigazolni. BÁR SZERINTETEK HA TUDJA, H FENTVAGYOK ENGEM, H H NEM JELÖL BE?:D
Na és nagyon mérges vagyok, de minek kell utánoznia meg miért kell majmolni mást? Mert pont ő mondta hogy gyülöli az ilyen oldalakat... Na tessék. egyszerűen zavar hogy már ottis mindenütt ottvan, mindenkinél.
megtudnám ütni:@
Gondolom azért csinálja mert msnen nemfoglalkozom vele, és azt várja hogy majd szóvá teszem neki ezt a regizést. SZERINTETEK MIÉRT CSINÁLJA????
Egyszerű: Ne igazold vissza!
Az érzelmi zsarolás valóban szemét, aljas dolog, de nem értem, h a közösségi oldalra való regisztrálással mi gond van.
Hogy lehet valakit azzal zsarolni (hogy képes elhinni az illető), hogy a szakítás tüdőrákot okoz?
És mióta gyógyítja a párkapcsolat a tüdőrákot?
Gyomorfekélyt lehet kapni rossz lelkiállapot miatt, de tüdőrákot nehezen.... Nem értem, hogy tudott ezzel egyáltalán bűntudatot okozni neked? Ha genetikailag hajlamos lenne rákra és neadjisten tényleg lenne neki (vagy az életmódja miatt), akkor arról legkevésbé te tehetnél.
Zsarolni azt lehet, aki hagyja. Ha hagyod, hogy felidegesítsen, akkor ő nyert.
Innentől lett teljesen világos. Te szeretnél irányítani? Élveznéd, ha bejelölne, mert akkor visszautasíthatnád? Ezért jó, hogy ha telefonon hívogat, mert akkor fontosnak hiszed magad és megteheted, hogy nem veszed fel. Most viszont abba őrülsz bele, hogy nem jelölt be és nem tudod visszautasítani a bejelölést? Jól értettem???
Mond neked az a szó valamit, hogy "szánalmas"? ;)
te sem vagy semmi hallod! Itt rinyálsz,hogy milyen gerinctelen a exed,de majd meghalsz,mert nem jelölt be egy közösségi oldalon ahová szerinted csak azért van fent,hogy téged idegesítsen! Istenem ,de gyerek vagy te is! Ugye majd meghalsz,hogy még nem jelölt be?? Ugye mennyire idegesítő???
Ha ennyire idegbajt kapsz tőle akkor jelöled be,és utána töröld ki..húhhhhhhaaaaaaaa így aztán tényleg megadod a módját majd neki!!
Komolyan MIÉRT NEM SZAROD LE ,hogy mit csinál?????
Tudom a választ! Mert még mindig táplálsz iránta érzelmeket..Azt meg fel kéne fognod,hogy a számítógépén arra az oldalra megy és regisztrál ahová akar..(egyébként van egy olyan érzésem,hogy az exed magasról tojik rád,és te csinálsz ebből csak cirkuszt!)
NEM! aztmondta hogy ő tüdőszűrésen volt és kiderült hogy van 1 fekete folt a tüdején, és h ő neki lesz vérvétele és tuti rákos, és elkezdett SÍRNI a teloba hogy ő megfog halni...és én nemvagyok ott vele pedig neki kéne egy lelkitárs és én egy szemét vagyok, hogy reméli, h majd legalább a temetésére eltolom a pofám meg ilyen duma.
Meg a mostani dologban nem az zavar h nem jelöl be, hanem az hogy fleregisztrált mert sok lett a közös ismerősünk és unom azt olvasgatni hogy mostantól ennek meg ennek az ismerősömnek már őis az ismerőse.
És legalább már a fél ismerősömet ugy200at ismer. És elmehetne a halál retkes f*szára... eddig holvolt??minden jóvolt nélküle
persze biztos tojik rám:D
ha felmegyek msnre őis feljön, ha lelépek őis lelép, ezt már megfigyeltem ezt bejátssza ugy naponta 10x, ha 5percenként lépek fel ő is rögtön fellép 5percenként utánam kb 1másodperccel, ha lelépek és rejtve maradok látom, h őis lelép.
ja és sok helyről hallom, hogy érdeklődik utánam ha napokig nem vagyok fent msnen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!