Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én ezt nem értem, elmagyarázná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt nem értem, elmagyarázná valaki? Miért mindig a hülyék találnak meg?

Figyelt kérdés

Van itt egy kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Végigolvastam, nem akarok rá reagálni, megtehetném ott is. Engem egy dolog zavar.

Én is hasonló cipőben járok, a sztorim, hogy volt egy párom, akit megcsaltam (1x!!) majd az exem telebeszélte a fejét, hogy újra és újra megcsaltam, így elhagyott. Mivel távkapcsolat, elég nehéz megtennem, hogy odamegyek hozzá, és nap mint nap találkozunk.

De úgy érzem, ő most nyitna felém. Újra beszélünk, normlisan, ahogy a kapcsolatunk elején tettük, felkért, hogy vegyek részt vele egy film felújításában, amikor megkérdeztem miért, azt mondta, jó poén lesz együtt dolgozni. Felajánlotta, hogy alhatok nála, elég sokat beszélgetünk semleges dolgokról. Ám tegnap bevallottam neki, hogy én még mindig szeretem, és csak ő kell, de nem reagált rá semmit. Én eldöntöttem, hogy nem emlegetem tovább, talán nem rontottam el semmit azzal az sms-el, és hagyhatom tovább folyni a dolgokat, hátha újra a párom lesz.

Mikor ezt leírtam itt mindenkinek, és megkérdeztem vajon szeret-e, mindenki azt írta, egy utolsó ribanc vagyok, hogy megcsaltam, és hagyjam békén szegény gyereket. Mégis... ez a pasi több hibát követett el, jobban megbántotta a feleségét, őt mégis bíztatjátok. Tényleg ennyi a különbség férfi és nő között?

2011. júl. 19. 08:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Kikérem magamnak, én azt írtam, hogy egy tetű! :D
2011. júl. 19. 08:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a srác történetét.

De azért elmondom. Az ,hogy pasid úgy reagált ahogy ,az teljesen érthető. Az ő döntése lesz ,hogy visszafogad-e. Sajnos nincsen mindentmegmondó varázsgömböm amivel megmondom a tutit.

Másik: nincs különbség férfi és nő között. A helyzetek különböznek.

Te egyszer botlottál ,sajnos rendelkezel egy rosszakaró exxel. Ő még rá rakott egy lapáttal a kis szemétdombodra és most sírsz, hogy nem Happy End a vége.

Szerintem ha valaki úgy igazán fontosnak tartja a kapcsolatát, akkor 20x is meggondolja, hogy félremenjen-e. Neked ez most keserves tanulólecke volt, akármi lesz a vége.

Nem állok melletted, mert olyasmit tettél ami méltatlan egy komoly barátnőhöz. De ellened sem vagyok, mert szerintem tanító értékű volt számodra ez az egész cselekmény.

Amit tehetsz ezután, bármi is lesz a sorosod: elgondolkodol a történteken és ha leszűrted a tanulságot ,akkor emelt fővel mész tovább, mert többet nem térsz le ebbe az irányba az egyenes útról!

2011. júl. 19. 08:25
 3/7 anonim ***** válasza:

1.Minek csaltad meg?

2.Minek tartjátok a kapcsolatot a te exeddel.

3.Ha akarsz tőle valamit mértnem mondod meg neki?

Észrevétel:Tudjátok vicces,de mennek a tvben szappanoperák...Na kérem szépen a következő a helyzet.A szappanopera attól izgalmas,hogy nem beszélik meg a problémákat,hanem hagyják maguktól menni a dolgaikat.Pl: Y szerelmes X be de nem mondja meg neki X pedig megházasodik Z vel aztán Y nem tud ellenállni X nek és ebből lesz a bonyodalom,fájdalom meg minden szarság.Ergo,ha az emberek képtelenek normálisan megbeszélni dolgokat akkor az életük SZAR lesz.Ehhez fel kell nőni.Van akinek sikerül van akinek nem. :)

2011. júl. 19. 09:59
 4/7 anonim ***** válasza:

nem 30...ffi

Mit veszíthetsz? Ha sikerül visszahódítanod, nyersz, ha nem a jelenlegi helyzet rögzül....próbáld meg....férfi és nő között nincs különbség....mivel mind a 2 kell 1 kapcsolathoz, hasonló helyzetek alakulnak ki, azonban míg macsó a világ, a ffinek megbocsátját a félre...addig a nőnek...nem nagyon.....

2011. júl. 19. 09:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó akkor leírom azt is miért van így.Mitől nő egy nő?Attól,hogy nem fekszik le minden jöttmenttel,hanem meg kell őt szerezni.Udvarolni kell neki.A férfi dolga az udvarlás a megszerzés.Az a nő akinek van párja,de megszerezhető erkölcsileg nulla egy felmosórongy egy utolsó ribanc.Ha tetszik,ha nem ez így van.Ahhoz,hogy ez megváltozzon ezt meg kéne érteni a nőknek.Ne csodálkozzunk azon,ha a férfiak megszerzik ami megszerezhető.Könnyű préda vonzó.Amíg a nőkben nincs tartás addig a világ nem fog változni.Üdv!
2011. júl. 19. 10:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Én a kapcsolatunk elején csaltam meg az exel, aki 4 év után szakított velem, elbizonytalanodtam, 1 kisiklástól nem vagyok ribanc, tekintve, hogy nekem ő volt az első barátom.

Az exel pedig nem akarva tartottuk a kapcsolatot, ő kereste fel a barátomat, és ő nem volt annyira észen, hogy letiltsa, és ne foglalkozzon a rágalmaival. Hanem komolyan vette őket.

2011. júl. 19. 11:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Továbbra se tartalak ribancnak.

De ez az elbizonytalanodás szöveg... gyenge.

Ha még nem zártad le az előző kapcsolatodat ,akkor minek lépsz tovább? Ez lesz belőle.

2011. júl. 19. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!