Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kitartó férfiak. Hol vagytok?...

Kitartó férfiak. Hol vagytok? Szoktatok egyáltalán küzdeni még nőért? Létezik még szerintetek olyan nő, akiért meg is éri?

Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 18:44
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
nem nagyon van már :) csak 1-2, akiért megéri kűzdeni
2013. nov. 16. 18:53
 12/56 anonim ***** válasza:
84%

Amúgy meg egyenlőség van, küzdjetek ti nők, Értünk. Én sem megyek le kutyába, csak a megaláztatást kapod, mert ha tepersz, jön a "nem tudok rád férfiként nézni, sajnálom."

Akkor b\zd meg,

2013. nov. 16. 18:54
 13/56 A kérdező kommentje:
Igen..ilyesmire voltam kíváncsi..hogy úgy néz ki a legtöbbőtök az első sikertelen próbálkozás után tovább áll, mert nem akarja magát megalázni. Én nagyon szeretném, ha többen lennétek, akik nem állnak tovább egyből..:) Sajnos elsőnek én is kicsit undok vagyok, meg félek bízni és hinni nektek..de ha kitartóbbak lennétek úgy érzem nem bánnátok meg...Bár ez csak a magamról felállított kép, talán teljesen vakon vagyok XD
2013. nov. 16. 18:56
 14/56 anonim ***** válasza:
100%

Csak tudod nehéz megérezni azt,hogy mikor van értelme küzdeni, és mikor van az,amikor a másik már zaklatásnak veszi.

Ráadásul senki sem azt szeretné, hogy "majd idővel kialakul" alapon mondjon igent a lány, márpedig ha már az elején ő maga sem tudja, vagy bizonytalanságot mutat, hogy benne van-e a buliba,az lelombozó.

2013. nov. 16. 18:59
 15/56 anonim ***** válasza:
82%

Az a ti hülyeségetek,hogy visszautasítjátok a pasit majd reménykedtek,hogy tovább próbálkozik.

Fuj de undorító gondolat ez!!!Ezért utálom és nézem le a nők felét.

Ezt még is,hogy gondoltad?

2013. nov. 16. 19:00
 16/56 A kérdező kommentje:
Ha absz nem jön be a srác én azt megmondom neki és nem is várom el tőle, h tovább nyomuljon. Ez így tiszta. De van olyan eset amikor még fogalmad sincs róla, hogy ki tudnál e vele jönni..és várod h keressen, h adjon neked is bíztatást..de hiába várod, mert a 'talán' már nem elég nektek sem.
2013. nov. 16. 19:08
 17/56 anonim ***** válasza:
Na ezt te sem értetted,úgyhogy fogalmazd át.
2013. nov. 16. 19:10
 18/56 anonim ***** válasza:

Néha olyanok is elvárják,hogy küzdjenek értük,akik amúgy bárkinek szétteszik a lábukat.Aki olyan emberrel szemben játssza meg a nehezen kaphatót,aki ténylegesen érdeklődik iránta az elég nagy szélhámos.Na meg ilyenkor felteszi a férfi a kérdést magának,hogyha másnak nem kellett küzdenie az adott nőért,akkor neki miért kellene.

Némi fordított logikát és képmutatást vélek felfedezni az ilyen nők gondolkodásában.

Amúgy van olyan nő,akiért megéri küzdeni,de azok nem a rib@*cok,akik naponta mással kefélnek.Lehet mondani,hogy lehet attól még jó ember és a többi.Ezt nem is vonom kétségbe,de a konzervatívabb embereknek ez nem fér bele és nem tekintik normálisnak az effajta életvitelt.Legalábbis én nem.

Szerintem sokaknál felborult és logikátlan lett a kapcsolatépítési sorrend.Régen többnyire az volt a szokás,hogy az emberek ismerkedtek,aztán udvaroltak,csókolóztak,aztán dugtak.Manapság meg dugnak,smárolnak,aztán esetleg ismerkednek és esetleg udvarolnak(bár néha ezt át is ugorják).

2013. nov. 16. 19:12
 19/56 anonim ***** válasza:
71%
én bármikor kűzdök egy nőért aki jelzi h. lehetne valami... de ha érzem h. nincs esély már v. bármi akkor minek terheljem magam komolyan??? de létezik nő akiért bármit megtennék! és még akkor és megéri ha nem sikerül, mert nagy tapasztalat lesz. eddig egy nőért küzdöttem azzal az erővel amire kérdezel, és nem bántam meg annak ellenére h. nem happy end lett a vége
2013. nov. 16. 19:13
 20/56 A kérdező kommentje:
Másképp mondva..ha azt mondom talán lehetne belőle több, azt miért veszitek NEM-nek..:D
2013. nov. 16. 19:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!