Kitartó férfiak. Hol vagytok? Szoktatok egyáltalán küzdeni még nőért? Létezik még szerintetek olyan nő, akiért meg is éri?
Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 18:44
31/56 anonim válasza:
jól ráb*sztam arra hogy kitartóan kűzdöttem és mindent megtettem.. és még mindig nem keltem fel abból az "ütésből" amit a végén kaptam de ennek ellenére azt mondom tényleg van nő akiért érdemes harcolni! és bármit megér. csak kevés nő az ilyen! nagyon nagyon kevés :S meg azért tényleg kell a nőtől visszajelzés ami pozitív!! nem pedig nekünk kell kitalálni ez most mit jelent :D (19-es) :D
32/56 anonim válasza:
Nekem is volt olyan mint #21-esnek. Dumáltunk sokat neten, látszólag jól kijöttünk de amikor élő találkozóra invitáltam akkor kitért, nem ért rá, elfelejtette, nem elérhető, stb... ez gáz. Vagy döntse el magában egyértelműen egy nő hogy akar valamit illetve nem, VAGY ha nem tud dönteni akkor tegyen azért hogy megismerje a másikat és utána már dönthet. Tevés alatt annyit értek hogy elmegy és találkozik vele. 5perc után is leléphet ha nemtetszik, aztán kész. Nem húzza senki a másik idejét.
33/56 anonim válasza:
előző vok. azt elfelejtettem hozzátenni, h 1 évig próbálkoztam az illetőnél. majd pár hónappal később azt hallottam vissza a barátnőjétől aki megkérdezte h miért nem jöttünk össze, hogy ÉN KIHÁTRÁLTAM. persze. mert neki 1 év kellett hogy eldöntse hajlandó lenne 2-esben találkozni.
34/56 A kérdező kommentje:
Komolyan nem játszom a hisztiset..csak lehet kacifántosan fogalmazok. Megpróbálom egyszerűbben leírni. Az, hogy undok vagyok lehet nem jó szó..szituációk:
1. Buliban srác: Mit kell tennem, h ma nálam aludj
Én: Szüless újra! (Itt igen bunkó voltam, mert szerintem nem vagyok ribizli.)
2. Egy barát srác: Tök szép szemed van, eddig nem is tűnt fel.
Én: Köszi, aranyos vagy. Anyukáméknak lehet gratulálni..
Szóval azt próbálom kihozni ebből, hogy nem mindenkivel vagyok undok, csak max nem olvadok el egyből....és általában itt megáll a dolog..XD
2013. nov. 16. 19:42
35/56 anonim válasza:
Kérdező:A talán sok mai ember szótárában nemet jelent.
36/56 anonim válasza:
anyukáméknak lehet gratulálni???? ezeket szerintem felejtsd el bocsi de ha ezt kedvességből mondod? huh de én ezek után sarkon fordulnék, mert egy bókra nem túl kedves válasz :D
37/56 anonim válasza:
Ez neked kedvesség?:D inkább szarkasztikus visszautasítás
38/56 A kérdező kommentje:
Hát akkor neked is undoknak tűnt..:D na látod erről beszéltem. Én kajak nem gondoltam akkor sem undokoskodásnak..dehát mit mondjak mást. 'Köszönöm szépen'! :D
2013. nov. 16. 19:49
39/56 anonim válasza:
hát sok múlik azon, hogy a 2. at hogy mondod. ha mufurcul akkor én se próbálkoznék tovább, de ha nem akkor...:D
40/56 A kérdező kommentje:
Nem, nem mufurcul..Jellemző rám , hogy inkább vigyorgok mindenen, meg szeretem a szóvicceket, néha csipkelődni..de mostmár ezen is elgondolkozok, h ezt jól teszem e..:D
2013. nov. 16. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!