Mentálisan megváltozni csak úgy lehet, ha izmossá válik az ember?
Mert amig maradsz kis vézna csira, addig ugyanugy nem fog menni a csajozás, max csak az aljább nők fognak összejönni, azok is nagy nehzezen. Viszont ha izmos leszel, akkor rögtön jobb nőknek fogsz kelleni, és boldogabb leszel és jobb!
De hát gyurni nagyon nehéz! És fájdalmas. És eredménye se látszik meg. (azok légyszi ne irkáljanak már ide, akiknek a gyurás kézre áll, mert rájuk nem vagyok kiváncsi)
Nem vagyok egyedül, 2,5 éve egész jól elvagyok egy leányzóval.
Nem sértésnek írtam amit, csak kicsit kontráztam arra, hogy fikázzátok a kérdezőt, mert nem tesz semmit a cél érdekében. Ami végül is jogos, csak legtöbben mi sem vagyunk különbek. Én pl. egy főiskolával szo_om a fa_t 2 éve, mai napig nem tudtam eldönteni, érdemes-e vagy nem.
Mindenkinek vannak hibái, kevés olyan ember van, aki ténylegesen eléri a célját.
ribid volt max, Nőd az életben még nem. ;)
ha meg kaptál ribit minek nyafogsz itt?
Annyira szánalmas vagy.
jaj, majd pont te mondod meg miylen nőm volt. Nagyon tudod...
Persze majd igen, majd biztos az az erkölcsös és erényes kapcsolat, mikor valakinek 20on sok évesen VÉGRE összejön valami kis hozzávaló és milyen szép kis egymást szerető pár, egyemmeg. Miért gondolja mindenki azt, hogy az ilyen első kapcsolatok garantáltan a tökéletes szerelmet jelentik a későn érő embereknél? Akiknek amugy sose voltak választási lehetöségei?
Nem vagyok egyedül, 2,5 éve egész jól elvagyok egy leányzóval.
Nem sértésnek írtam amit, csak kicsit kontráztam arra, hogy fikázzátok a kérdezőt, mert nem tesz semmit a cél érdekében. Ami végül is jogos, csak legtöbben mi sem vagyunk különbek. Én pl. egy főiskolával szo_om a fa_t 2 éve, mai napig nem tudtam eldönteni, érdemes-e vagy nem.
Mindenkinek vannak hibái, kevés olyan ember van, aki ténylegesen eléri a célját
-És ez jól is van így. Örülök a boldogságodnak, nekem is meg van az enyém. A fősulit azért választottad, mert úgy érzed, ettől jobb lesz és ki tudja, lehet tényleg jól sül el, legalább nagyobb fizetést fogsz kapni, én ebben reménykedem, szurkolok neked.
A probléma ott van, amit te nem látsz, vagy nem szűrted le, ez a majom 3 napja tesz fel ilyen kérdéseket, amint a válaszaiból leszűrhetted, nem egy agytröszt, semmit sem tenne azért, hogy neki jobb legyen, de cserébe utál mindenkit, aki jobb helyzetben van.
Én a rútkiskacsa esete vagyok, most már éppen hattyú, mert úgy éreztem, hogy magamnak teszek jót, ha változtatok, szerencsére a szorgalmammal nagyon ritkán volt csak probléma. Társaságban is megállom bármikor a helyem, mert elég művelt vagyok, ennek ahhoz lehet köze, hogy a könyvek drogként hatnak rám. Tettem azért, hogy jól nézzek ki, tettem azért, hogy jó legyen velem lenni.
Olyan pasim van, amilyet megérdemlek, amilyenre mindig is vágytam, a világ legjobb pasija, itt a csajok nagyrésze azt mondaná, hogy dagadt és csúnya, de én lesz...rom, mert nekem a világ legjobb pasija. Érted már?
Értem már. Elfogadod olyannak amilyen, és nem akarsz változtatni rajta. :) Ez jó.
Nem tudom mióta teszi fel a kérdező a kérdéseit, most botlottam bele először a témába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!