Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mentálisan megváltozni csak...

Mentálisan megváltozni csak úgy lehet, ha izmossá válik az ember?

Figyelt kérdés

Mert amig maradsz kis vézna csira, addig ugyanugy nem fog menni a csajozás, max csak az aljább nők fognak összejönni, azok is nagy nehzezen. Viszont ha izmos leszel, akkor rögtön jobb nőknek fogsz kelleni, és boldogabb leszel és jobb!

De hát gyurni nagyon nehéz! És fájdalmas. És eredménye se látszik meg. (azok légyszi ne irkáljanak már ide, akiknek a gyurás kézre áll, mert rájuk nem vagyok kiváncsi)

2013. nov. 12. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:

Heti 2x2 órától nem fogsz izmosodni, rég rossz volt amit csináltál.

Menj le 3-4x 1 óra max. 1,5 óra bőven elég, ha tovább csinálod már inkább visszafele fejlődsz (saját magát zabálja föl az izom).

Nekem van olyan haverom, aki 180 centivel 65 kiló (izomtömegben, alkatban kb ott van mint te), csóró egyetemista, és sorra húzgálja a nőket, nem is akármilyeneket. Mert alapjáraton egy szolidan bolond gyerek, jó a dumája, és olyan csajokkal kezd akinek bejön a stílusa. Pedig fizikailag sem valami ápolt (szoli, gyanta, hetente fodrász, ilyesmiről szó sincs ami bejön a plázapi_csáknak), nincs pénze, elég ratyi ruhákban jár. De mégis a kisugárzása, össze megjelenése olyan, hogy zabálja a nőket.

2013. nov. 12. 15:39
 52/81 A kérdező kommentje:
Azért azt tulzás mondani, hogy semmit. Csak elképesztő, hogy egy joképüvel majdnemhogy feltétlenül elmennek a nők. És nem kell anynira kiugroan joképünek lenned a siker érdekében, mint amennyire jo személyiségünek. SZal kettős a mérce megint.
2013. nov. 12. 15:39
 53/81 A kérdező kommentje:
Ja, hogy magas? Hát az sok mindent megmagyaráz! (igen, a 180 centi már magas)
2013. nov. 12. 15:40
 54/81 A kérdező kommentje:

én is olyna nökkel kezdek, akiknek bejön a stilusom. Mert másokkal 2 mondatot nem tudok beszélni. Viszont igy a sikerrátám ilyen 100 probálkozásból 1

Nyilván ha lemegyek bulizni és odamegyek pár nöhöz, akkor ilyen 3-4-5 probálkozás magasságában már be tudok vágodni valakinél. De általában sehova se vezető dolgo lesz belöle. Max smárolás, már multkor fogtam és otthagytam a csajt, mert láttam, hogy nem akar igazából semmit se tölem.

2013. nov. 12. 15:42
 55/81 anonim ***** válasza:

Figyelj ha ennyire nem vagy megelégedve magaddal, és úgy látod csak a fizikumod javítása (hsz-eidből ez jön le) adhat némi önbizalmat, akkor nincs mese, tenned kell ellene.

Vagy másban keress önbizalmat.

2013. nov. 12. 15:43
 56/81 anonim ***** válasza:
Nincs kettős mérce. Te nyavajogsz. Ha egy nő képes tenni azért, hogy valahogy kinézzen, akkor te is tegyél azért, hogy ne hányják le a cipőd az első alkalommal. De te itt szenvedsz már napok óta és csak várod a csodát. Senki sem fog neked igazat adni.
2013. nov. 12. 15:45
 57/81 A kérdező kommentje:

Van egy ismim, állitolag a szülei nagyon piáltak, és a gyerek is tiszta depi lett emiatt. gimiben vadgalta magát meg iylesmik, de mivel JOKÉPÜ volt ezért szerelmes volt belé egy csomo csaj és elég sok le is feküdt vele. Hangsulyoom megint, hogy egy depresszios srácról van szó, tehát csak a külseje miatt szerettek bele a lányok.

Mikor megismertema srácot már felnőttként, akkor is nagyon jol nézett ki, de buliba nem mert bemenni tánctérre. Amikor nagy nehezen berángattuk akkor meg gondolhatod milyen testtartással állt ott, de mégis tök csinos csajok bámulták. EGYSZERÜEN BÁMULTÁK!

2013. nov. 12. 15:47
 58/81 anonim ***** válasza:

Kiszúrja ám minden nő ha ennyire vergődsz és nincs önbizalom.

Szerintem itt nem a fizikumoddal lesz baj, hanem nem tudod elfogadni magad úgy ahogy, ezért önbizalom hiány. Pszichés probléma. Túl sok pofára esés eredménye is lehet.

Változtass valamit az életeden, amitől megjön az önbizalmad.

2013. nov. 12. 15:47
 59/81 anonim ***** válasza:
Nem önbizalom hiány ez, szimplán hülye, mint egy marék szárított lepke. Normális ember, ha nem jó neki valami, akkor változtat rajta, de ez fogyatékos, vergődik, mindenki mást hibáztat, kifogásokat gyárt, minthogy fogja magát és változtasson. Mert ez így könnyebb.
2013. nov. 12. 15:53
 60/81 A kérdező kommentje:
ja nyilván azért van, hogy sok gyerek, hogyha nem megy az iskola, mert lusta tanulni, és nincs is hozzá tehetséges, akkor rögtön az iskolát szidja és inkább kocsmába jár helyette? És még ők a normális emberek. JA.
2013. nov. 12. 15:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!