Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mentálisan megváltozni csak...

Mentálisan megváltozni csak úgy lehet, ha izmossá válik az ember?

Figyelt kérdés

Mert amig maradsz kis vézna csira, addig ugyanugy nem fog menni a csajozás, max csak az aljább nők fognak összejönni, azok is nagy nehzezen. Viszont ha izmos leszel, akkor rögtön jobb nőknek fogsz kelleni, és boldogabb leszel és jobb!

De hát gyurni nagyon nehéz! És fájdalmas. És eredménye se látszik meg. (azok légyszi ne irkáljanak már ide, akiknek a gyurás kézre áll, mert rájuk nem vagyok kiváncsi)

2013. nov. 12. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/81 anonim ***** válasza:
96%
te a gyúrástól is hülye maradnál.
2013. nov. 12. 12:57
 2/81 A kérdező kommentje:
akkor még pont beleférek az átlagba, mert nagyon soka sikhülye kondipózer
2013. nov. 12. 12:58
 3/81 anonim ***** válasza:
Az a nő, aki az izmokra bukik, megérdemli az a férfit aki majd jutni fog neki. És a vele járó, egész életen át tartó szenvedést azért, mert a normálisakat "lúzernek" tartja.
2013. nov. 12. 12:58
 4/81 anonim ***** válasza:

Mentálisan megváltozni nem csak gyúrással lehet. A mentális erő növelésének az a titka, hogy kitartást,

és mentális erőt kigénylő feladatot végzel rendszeresen. Ez lehet gyúrás, aktiv sport, vagy türelmet, kitartást igénylő hobbi is. És fel kell venni egy jó értelemben vett konokságot. pl: Ha versenyszerűen futsz, egy kis boka fájdalommal simán végigfutják a távot, mert a cél lebeg sportoló a szeme előtt. A folyamtos edzések "fájdalma" tipikusan kitartás, és önuralom növelő dolgok. A gyúrás ebbe már nem biztos, hogy belefér.

Aki lejár a konditerembe, és étrend kiegészitőkkel fújja magát, és ha meghúzza a karját akkor két hétig oda sem szagol, az biztosan nem szed magára semmi mentális erőt, csak felfújt izma lesz, aztán vagy buknak rá a nők, vagy nem. A tudatosan versenyre készülő testépitők pedig teljesen más mentalitás, ők sportként űzik, azok akkor sem mennek haza, ha kiszakadt a karja, és kétszer visszavarrták, mert holnap edzés, hétvégén meg verseny, "muszáj" csinálnia. Közben pedig akármi is jön szembe, akármi történik figyelmen kivül kell hagynia a cél érdekében.

Nagyon sarkosan erre szokták mondani, hogy "Sokat kell xopni", vagy ahogy nagyapáink mondták "látszik, hogy nem voltál katona", manapság "ami nem öl meg az erősit" közhely utal erre.

És igen, amelyik nő csak izomra bukik, azt nagy ivben el kell kerülni :)

2013. nov. 12. 13:11
 5/81 A kérdező kommentje:
de most nem arról van szó, hogy ilyen felhősen legyek izmos, hanem csak sima ember forma, ami másoknak alapból megadatik. Nekem aránytalanul keskeny a vállam a fejemhez képest a SAJÁT CSAJOM MEGMONDTA ezt, ja és jártam csajozni akkor is csak az volt, hogy akármilyen rámenős voltam, mindig leráztak a külső miatt. És ez nem ilyen "kezdők nyavajgása", mert én tényleg két lábbal rugdostam be a lehetöségek ajtajait a csajozásban. Csak épp elég kevés ilyen volt, és azt is elég gáz nők ajánlgatták! Aki meg fess, széles vállú, az gáz dumával is jobb nőkkel van, mint én!
2013. nov. 12. 13:17
 6/81 anonim ***** válasza:
Válassz egy jó sportot, amit kár verseny szinten is űzhetsz, ha úgy akarod. Harcművészet pl. ilyen. Egy combosabb judo edzés után négykézláb mentünk haza :D Majdnem egy évig nem tudtam ujjhegyen fekvőtámaszozni, és fél évig vért izzadtam mire le tudtam nyomni 30 fekvőtámaszt :) Bizony olyan mentális erőt szedtünk magunkra, hogy a háziversenyt fájó vállal csináltam végig, csak utána derült ki,hogy el volt törve azért fájt... (true story, nem kamu)
2013. nov. 12. 13:40
 7/81 anonim ***** válasza:
kár=akár. sry
2013. nov. 12. 13:40
 8/81 A kérdező kommentje:
hát én meg kijártam a bme gépészt. Ott is kell épp lelki erő, csak valahogy ez mégse olyan, mitn amikor az ember a testét nyuzza.
2013. nov. 12. 13:48
 9/81 anonim ***** válasza:
igy van. Mert a fizikai fájdalommal nem jár.(jó-jó, szigorlat határeset :DDDD) Sportolj valamit szerintem
2013. nov. 12. 13:52
 10/81 A kérdező kommentje:
most komolyan ez a dolga a himnemü embernek, hogy torokba szopassa magát, mert erre jár az elismerés? A nők meg csak ülnek oszt vigyorognak?
2013. nov. 12. 13:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!