Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mentálisan megváltozni csak...

Mentálisan megváltozni csak úgy lehet, ha izmossá válik az ember?

Figyelt kérdés

Mert amig maradsz kis vézna csira, addig ugyanugy nem fog menni a csajozás, max csak az aljább nők fognak összejönni, azok is nagy nehzezen. Viszont ha izmos leszel, akkor rögtön jobb nőknek fogsz kelleni, és boldogabb leszel és jobb!

De hát gyurni nagyon nehéz! És fájdalmas. És eredménye se látszik meg. (azok légyszi ne irkáljanak már ide, akiknek a gyurás kézre áll, mert rájuk nem vagyok kiváncsi)

2013. nov. 12. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 A kérdező kommentje:
egyetemen a haverjaim ilyen nagy pedáns jól tanuló céltudatos emberek voltak, aztán senkinek se volt nője. Szal inkább csak a tanulás volt a téma, nözési sztorik nem, mivel olyan senkinek se volt.
2013. nov. 12. 14:25
 42/81 A kérdező kommentje:
ugyhogy biztos csak én vagyok az értéktelen, mert nem megy a csajozás.
2013. nov. 12. 14:26
 43/81 anonim ***** válasza:

Én kondizok régóta, de szerintem hülyeséget feltételezel. A nők nem várják el sem azt, hogy 80 kiló legyél 6-8% testzsírral, sem azt, hogy 130 kg legyél 5% testzsírral.

Persze jó pont a nőknél egy helyes, atletikus fizikum. De egy 90-100kg-tól felfele, már inkább visszataszítónak találják az izomzatot.

Én nem a nők miatt edzem, hanem magam miatt, az egészségem miatt (szigorúan dopping mentes, amatőr erősítés, tömegnövelés), nyers fizikai erőm miatt.

A nőknél hamarabb bejössz egy full ekto vagy endomorf testel, de jó dumával, mint egy kidolgozott mesomorph aki tényleg olyan sík hülye, akikről kialakul a kondisokról a sok sztereotípia.

Én (igaz azt mondtad ne írjon ilyen, de megteszem) azt mondom, ha nincs kedved hozzá, nem látsz benne szórakozást, kikapcsolódást, egyszerűen olyan vagy, hogy nem jön be a konditerem, súlyemelés, erőemelés stb. légköre, csak azért, hogy a nőknek bejöjj, nem kell edzeni. :) Kisugárzás, jó duma, kedvesség sokkal többet számít mint a fizikum.

2013. nov. 12. 15:12
 44/81 A kérdező kommentje:

De hidd el nekem, hogy jó személyiséggel is ugyanugy be leszel korlátozva a saját kategoriádon belüli nökig. Ha jobban nézel ki, akkor annyival jobb nőknek fogsz kelleni még akkor is, ha béna vagy. Ha meg gázul nézel ki, akkor azoknál a nőknél még jo dumával se rugsz labdába.

Mert nekem számtalanszor van olyan, hogy odamegyek olyan nökhöz akiknek már necces, hogy kellenék, mert egyszerüen szebbek, mint én. És lehet, hogy ott engem szimpinek találnak, mert jofej vagyok, de pasiként nem néznek rám! Ha meg odamegy egy joképü gyerek lapos dumával, akkor már rögtön és ösztönösen azon gondolkodnak a nők, hogy dugnának e vele.

2013. nov. 12. 15:18
 45/81 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, hozzáteszem még azt is, hogy igen, a testépítéstől, erőemeléstől, súlyemeléstől baromira megváltozik mentálisan az ember. De ez nem ott kezdődik, hogy lemész heti 2-3x kondizni, aztán 5 év múlva ugyan úgy 70-80 kiló vagy mint mikor kezdted.

Ez egy életforma, céltudatos edzés, táplálkozás, dopping orvosi felügyelet alatt (mert azt remélem senki sem gondolja komolyan, hogy szárazon naturalban 95-100 kiló fölé lehet menni), alvás, egész életed alá kell rendelni a sportnak, minden mást háttérbe szorítani. És mikor már arra a szintre jutsz, hogy elköltesz havi 200 eft-ot kajára, 100 ezret doppingra, még 100-at étrend kiegre, még 50-et segéd eszközökre (ruha, cipő, terembérlet, szorítók, sportkrémek, stb...), és 15-20 év minden kib_ott átszenvedett, alárendelt nap után kiállsz egy Mr. Olympia dobogóra, biztos hogy teljesen más vagy, mint mielőtt elkezdted. Mentálisan is. Tudsz küzdeni.

De ez nem az a szint, amit a kondisok nagy része elér, 99,9% hobbi szinten űzi. Mo-on talán 1 kezemen meg tudom számolni, hány ember volt képes a fentebb leírtakat végig vinni.

Még egyszer mondom, egy jó megjelenés, szöveg, ápolt arc/haj, sokkal jobb a nőknél, mint csupán a fizikumra alapozni.

Azt is megjegyzem, az se jobb érzés, mikor már az átlagnál picit nagyobb vagy (75-85 kg szárazon, vagy kicsit zsírosan 85-95kg, bárki számára elérhető alkat kox nélkül), de benne van 4-5 év munka a testedben, és nap mint nap fejedhez vágják, hogy koxos majom, felfújt lufi, és a testépítésről egyéb kalakult sztereotípiákat.

Én, mint hobbi kondis (bár utóbbi időben ink erőemelő) azt veszem észre, egyre inkább hátrány a nagy, vagy éppen csak kidolgozott test. A pláza cicáknál némileg előny, de ha nem társul mellé egy vastag pénztárca, ba_hatod a konditermet. Ellenben, ha van vastag pénztárca, lesza_ják hogy nézel ki.

2013. nov. 12. 15:28
 46/81 anonim ***** válasza:

Hát végül is értem mit írsz kérdező.

Mint előző hsz-ben írtam, kijelenthetjük, hogy egy éjszakás kaland keresése közben előnyt jelent a jó test, de nem feltétel. Van ami nagyobb feltétel. Arc, pénztárca. :)

2013. nov. 12. 15:30
 47/81 A kérdező kommentje:

nemtom, én úgy érzem, hogy nekem egy sima szolid emberforma (mint amit más gyúrás nélkül, pusztán születésével elér) Ilyen 1 év lenne minimum és nagyon nagy küszködések árán!

Mert 170 vagyok és 60 kiló. És mikor aktív életet éltem, akkor is mindenki azzal jött, hogy vézna vagyok. Pedig akkor az erőnlétem sokkal jobb volt, mint most.

Jártam le kondiba egyetem alatt két honapot, ott volt bemelegités is meg minden, egy edzés 2 óra heti kétszer, de én a végén is csak a rudat birtam emelgetni. Pedig a bemelegitést végig bírtam csinálni mindig (a csoport fele az általában pedig kidőlt a felénél). És egyszerüen meguntam, hogy SEMMI sem látszodott rajtam, másokon meg igen. És közben nekem csak a fájás volt. A heti két edzéstől minden nap fájdalmaim voltak, nem birtam járni se szinte. Azért nehogymár.

2013. nov. 12. 15:34
 48/81 anonim ***** válasza:
Olyan dolgokat nem veszel számításba, mint a kisugárzás. Az, amit érzel, amit gondolsz, azt közvetíted testbeszédben is, onnantól pedig lehet akármilyen dumád és nézhetsz ki akárhogy. Nem egy ilyen srácot hajtottam már el, mert éreztem rajtuk, hogy valami nagyon nem stimmel odabent, pedig többségük atléta volt.
2013. nov. 12. 15:35
 49/81 A kérdező kommentje:
jo, engem meg azért hajtottak el, mert nem néztem ki elég jol.
2013. nov. 12. 15:36
 50/81 anonim ***** válasza:
Ezt mondhatod. De a válaszaidból az is leszűrődik, hogy nem is akarsz elég jól kinézni. Igazából lesz@rod, csak hisztizel és követeled, hogy neked jobb jár, úgy, hogy semmit nem tudsz nyújtani cserébe.
2013. nov. 12. 15:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!