Mentálisan megváltozni csak úgy lehet, ha izmossá válik az ember?
Mert amig maradsz kis vézna csira, addig ugyanugy nem fog menni a csajozás, max csak az aljább nők fognak összejönni, azok is nagy nehzezen. Viszont ha izmos leszel, akkor rögtön jobb nőknek fogsz kelleni, és boldogabb leszel és jobb!
De hát gyurni nagyon nehéz! És fájdalmas. És eredménye se látszik meg. (azok légyszi ne irkáljanak már ide, akiknek a gyurás kézre áll, mert rájuk nem vagyok kiváncsi)
56-os válaszolónak: nem, a nők baromira nem képesek tenni azért, hogy kinézzenek valahogy, pláne nem Magyarországon. Vagy virsli lábú, lapos seggű pláza riba_cok műmellekkel, vagy tepsi seg_ű kocsonyatanya mind.
Az, hogy kisminkeli magát, beáll csecsét lógatnia szoliba, meg a fodrászhoz újságot olvasni, pedikűröshöz, manikűröshöz dumálni, ugyan olyan semmit tevés, mint amit ti hisztek a férfiakról.
Ezt amúgy sose értem meg, amég a nők ilyen felszínes trükkökkel akarják kihozni magukból a maxot, miért van bizonyos rétegtől olyan elvárás a férfiak felé, hogy 80-90kg 6-8% testzsírral. Képzeld, nekünk is van elvárás a nőkkel szemben, még pedig az, hogy ne nézzenek ki úgy, mint a gyurmák, vagy fadarabok, ők is nyugodtan letolhatnák a feneküket feszesíteni, lábukat edzeni, felsőtestük tartását javítani egy konditerembe.
Ha arányaiba nézzük, még mindig a nők vannak inkább eltunyulva, és itt nem feltétlen a fitnessre, testépítésre gondolok. 80%-uk már akkor rinyál, ha le kell guggolni, hajolni egy zsebkendőért, vagy Pesten le kell sétálni 2-3 metró megállót. Holott még ha rá is veszi magát vagy a lehajolásra, vagy a leguggolásra vagy a sétára, olyan béna mozgáskoordinációval teszi azt, hogy sírva lehetne rajta röhögni.
Nem sértegetni akartam ezzel, csak tisztázni, ti sem vagytok különbek, és baromira ti sem tesztek azért semmi érdembenit, hogy jó testetek legyen. Mert a manikűr, pedikűr, fodrász, szemceruza, műszempilla baromira nem lényeges... Csak a felszínesség felszínessége.
Hát akkor csak hogy tudd, pont a kivétellel beszélsz. Heti 4x edzek, nem 2-3 metrómegállót sétálok le, hanem minimum 5-öt, mindemellett dolgozom, ellátom a háztartást, amikor olyan kedvem van sminkelek, de többször nem, mert a pasim nem nagyon szereti, szerinte így is tökéletes vagyok.
Ez a gyökér pedig napok óta itt veri a nyálát a nagy semmire, mert emberileg is csak egy hulladék. EGy nulla. De elvárja a minőséget, a nagy semmire.
Ja, engem meg a te véleményed nem érdekel, és ez így is van.
Azért nehogy már be akarjátok szabályozni, hogy kinek mi tetszhet és mi nem. A tény az tény. Ha jobbat akarsz, azért jobban kell teljesíteni. EZ igaz az élet minden területére.
Szerencsés vagyok, hogy az ilyen selejtekkel eddig csak itt neten találkoztam.
Hahha... Föld bolygó, Magyarország.
Gondolom ezt onnan tudod, hogy mindenki kapcsolatába belelátsz, országos szinten. Kezdve az enyémmel. :D Kezdesz vicces lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!