Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mentálisan megváltozni csak...

Mentálisan megváltozni csak úgy lehet, ha izmossá válik az ember?

Figyelt kérdés

Mert amig maradsz kis vézna csira, addig ugyanugy nem fog menni a csajozás, max csak az aljább nők fognak összejönni, azok is nagy nehzezen. Viszont ha izmos leszel, akkor rögtön jobb nőknek fogsz kelleni, és boldogabb leszel és jobb!

De hát gyurni nagyon nehéz! És fájdalmas. És eredménye se látszik meg. (azok légyszi ne irkáljanak már ide, akiknek a gyurás kézre áll, mert rájuk nem vagyok kiváncsi)

2013. nov. 12. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 A kérdező kommentje:
van aki meg nagy izompacsirta, aztán a tanulást meg nem birja. Szerintem az egész az adottságokról szól, hogy kinek meg áll kézre.
2013. nov. 12. 13:56
 12/81 A kérdező kommentje:
Mert ha tölem elvárja a világ, hogy gyurjam ki magam, akkor a butáktól is el kéne várni, hogy tanuljanak jol!
2013. nov. 12. 13:56
 13/81 anonim ***** válasza:

el is várják tőlük. aki nem tanul, az így járt.

az mondjuk más kérdés, hogy van akinek nem adatik meg. én a pénz hiány miatt nem mentem egyetemre, de jövőre már összejön annyi, hogy bejutok.

2013. nov. 12. 13:59
 14/81 A kérdező kommentje:
dehogy várják...az iskolakerülés menő. Meg az izom. A jó jegyek nem. Kivéve ha jóképü vagy. De akkor meg az elejére jutunk megint, vagyis külsőizmus.
2013. nov. 12. 14:01
 15/81 anonim ***** válasza:
Egyébként a gyúrásnak semmi köze ahhoz, hogy mentálisan változz. Max némi izmot meg önbizalmat tudsz összeszedni, de ahhoz keményen kell dolgoznod. Az alja nős beszóláshoz meg inkább nem mondok semmit.
 16/81 A kérdező kommentje:
amig a nyers eröre rá lehet izgulni, addig a céltalan magolásra nem.
 17/81 anonim ***** válasza:
Ilyen szó nemlétezik, hogy "külsőizmus". Nem tudom milyen egyetemre járhattál...
2013. nov. 12. 14:02
 18/81 anonim ***** válasza:
Ez látszólagos ám. Egzisztenciát kettes bizonyitványra nehéz épiteni. És a nagyvállalkozók sem izompcsairták ám többségében :) Aki emberileg értéktelen, az sehogyan sem tud előre jutni.:)
 19/81 anonim ***** válasza:
Ha valaki céltalanul magol, az meg is érdemli.
 20/81 anonim ***** válasza:

Aki emberileg értéktelen, az sehogyan sem tud előre jutni.:)

-Ott a pont.

Valakiben vagy megvan a kurázsi, vagy nincs. Hiába van valakinek esze, ha nem használja. Izmokkal is csak senki marad.

2013. nov. 12. 14:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!