Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon az ember képes megváltozni gyökeresen, ha megtapasztalja hogy mindent elveszíthet?
Szerintem, ha nagyon szeretünk valakit, azért képesek vagyunk/érdemes megváltozni. Én nagyon makacs voltam, de nagyon, a párom meg szerintem még nálam is, és ez döbbentett rá, h ha nem változunk, nem fog menni. Ma már mindketten engedünk kicsit , és ez így jo is:)
Nem kell teljesen másnak lenned, csak lássák a fejlődést, a szándékot :)
Mi a barátommal 1 éve vagyunk együtt, csodálom h még velem van, nagyon sokszor hisztizek, féltékenykedek, a veszekedések 90%-a miattam van :S
Annyira sokszor megígértem már neki h megfogok változni de valahogy nem megy... vagyis véltoztam már mert nem veszekszünk olyan sokat mostanába és megint minden jó.. de mégis ...:S nehéz dolog ez de ha valakit igazán szeret az ember akkor megtud változni csak akarnia kell...én is próbálok, kisebb-nagyobb sikerrel, de mostanába azért jobb már a helyzetünk:) muszáj áldozatokat hozni néha, mert ha a párunk már nem birja elviselni a hülyeségeinket akkor nincs választás : VÁLTOZNI KELL!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!