Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VAN ILYEN? Van olyan ember aki mindig fáradt?
Még hétvégén se? Hát bizony akkor itt nincs mese, a férjecske vagy félrelép, vagy elege van az asszonyból...
Ez a "Fáradt vagyok" annyit jelent, hogy: nincs kedvem a családi dolgokhoz, nincs kedvem a konfliktusaidhoz, nincs kedvem a gyerekkel foglalkozni, elegem van és csak aludnék. Plusz még lehet egyfajta menekülés is, pl bűntudata van a megcsalás miatt és inkább nem is akar konfrontálódni. Reggel nem úgy megy el a munkába, hogy szinte rohan? Mert az is gyanús jel. Esetleg tovább tart neki hazaérni a munkából mint odaérni?? Ezek is elég egyértelmű jelei annak, hogy nem akar otthon lenni...
19:18
Részvétem.De gondolom a sexre nem fáradt?Nekem ezzel van bajom...néha a gyerköcökre sincs ideje.
Nem kell arra gondolni, hogy téged nem kíván/megunt, meg ilyenek... Ha látod rajta, hogy szeret, akkor semmi baj. Tényleg van olyan, hogy az ember olyan fáradt, hogy nem áll meg a lábán, tudod, az az állapot, mikor tőled 2 méterre van a pohár innivaló, de felhívod a földszintről az anyukádat, hogy adja a kezedbe, mert élő-halott vagy. Ha elalszik, akkor tényleg nagyon fáradt.
Hétvégén dolgoztok? Mert ha nem, akkor fent kéne maradni addig, míg el nem alszanak a lurkók. És akkor izgasd fel, csinálj olyat, ami tetszik neki. Lehet új puncifazon, legyél gyengéd vagy vad...ilyesmi:)
Ne aggódjál, van ilyen, nem is gondolnád milyen gyakran...És 1 éve vagyok a párommal, mindketten olyanok vagyunk a szexben, mint a nyulak(hihi), mégis mikor elment dolgozni, vagy kivolt a sok tanuláshoz, ahhoz sem volt ereje, hogy lezuhanyozzon. A fáradtság tényleg durva tud lenni.
20/l
Mintha az én páromról beszélnél...
Nálatok eltelt azóta jó néhány év, mi történt veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!