Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fáradt 'ahhoz' mindig?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáradt 'ahhoz' mindig? Kezd unalmassá válni.

Figyelt kérdés
A barátom is éves, viszont rengetegszer fordult már elő, hogy fáradtnak vallotta magát amikor én sexelni akartam. Rendben, dolgozik, vagy van, hogy egész nap szerel valamit és elfárad de az hogy egészségügyi okok miatt kórházba kerültem előtte pedig mensturáltam tehát kb 2 hét kiesett és mikor odakerült a sor, délutáni elfoglaltsága miatt fáradtságra hivatkozva megint aludni kényszerültünk. Nekem ez rosszul esik, mert komolyan kezdem azt hinni,hogy velem van valami problémája, pedig rendeszeres tisztálkodom tehát ilyen nemű dolog nem lehet. Szimplán nem kíván, elnyomja a fáradtság vagy mi a csuda? Ő szexmániásnak mondd, amiért nem érem be heti 1-2-vel vagy még annyival sem. Válaszokat keresek..lehet én vagyok túl akaratos? Pedig ebben a korban azt gondolnám,hogy a fiúk/férfiak esze csak azon jár és minden percben nőre vetné magát... Köszi 19/L
2011. júl. 29. 12:10
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
*A barátom 19 éves, bocsánat lemaradt
2011. júl. 29. 12:11
 2/14 napietus ***** válasza:
azt biztosan tudom, hogy attól, hogy folyton nyaggatod, nem lesz jobb, csak rosszabb. mi lenne, ha békén hagynád és megvárnád, hogy ő kezdeményezzen?
2011. júl. 29. 12:14
 3/14 anonim válasza:
30%
Korábban rendszeres volt a szex? Szal csak az utóbbi időben van ilyen ritkán? Nemtagadom, voltam már énis annyira hulla, hogy azt mondtam, h bocs, most a szememet nem tudom nyitvatartani, nemhogy mást is csináljak, de azért ez nem volt sűrűn. sztem vagy megkapja máshonnan, amit neked kell tudni, vagy defektes.
2011. júl. 29. 12:14
 4/14 A kérdező kommentje:

#1 Hagyjam békén, de folyton ingerel olyan helyeken fog meg amire azért beindul a fantáziám nekem is. Mindig várom,hogy kezdeményezzen, én általában csak szavakkal célozgatok.

#2 Még a kapcsolat elején folyton akarta, de valószinűleg azért mert akkor még nem nagyon kaphatott meg. De már jóideje csak heti 1-2 van. Meg ha esetleg reggel volt, akkor már este nem. Én ezt nem értem egyébként.. Mástól nem hinném hogy meg kapja, jól vagyunk hál istennek iylen probléma nincsen. Nem csalna meg. Vagy az a más saját maga lenne? ... Nem tudom.

2011. júl. 29. 12:18
 5/14 napietus ***** válasza:
akkor egyszerű, mások az igényeitek ilyen téren, neki picit kevesebb, mint Neked. ezt azonban szerintem el lehet fogadni, mert tudod: "erőszakkal lehet kiállítani, beállítani, leállítani, de felállítani nem".
2011. júl. 29. 12:20
 6/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tényleg fáradt. Barátomnak is volt ilyen időszaka, amikor a libidója szinte a nullára redukálódott, de akkor sokat edzett, meg ilyesmi. Most már nincs ilyen és minden rendben.

20L

2011. júl. 29. 12:21
 7/14 A kérdező kommentje:

3# Lehet benne valami igen, hát mindegy ez van :) Köszi

4# Igen,ő is fizikai munkát végez, pakol, meg tegnap autóban görnyedt lehet ezért..csak én meg vágynék rá azért.

2011. júl. 29. 12:28
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Gyere ide kicsikém! Én gyakran olyan kedvemben vagyok, de nincs itt senki!

22/f

2011. júl. 29. 12:30
 9/14 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló problémám volt, távkapcsolatba hetente 1-2szer találkoztunk és a haveros közös kondi miatt este fáradt volt, addig nyafogtam, hogy használhatatlan, meg rámásztam ettől egészen magához tért, bár azt mondta erőszakos vagyok, de megkaptam amit akartam, ez is egy módszer:D
2011. júl. 29. 13:08
 10/14 anonim ***** válasza:

Heti 1-2? Hát az nagyon nagyon kevés. Pláne 19 évesen. Sztem kérdezz rá konkrétan, h mi a gond és hogy lehet ezen változtatni!

24F

2011. júl. 29. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!