Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fáradt 'ahhoz' mindig?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáradt 'ahhoz' mindig? Kezd unalmassá válni.

Figyelt kérdés
A barátom is éves, viszont rengetegszer fordult már elő, hogy fáradtnak vallotta magát amikor én sexelni akartam. Rendben, dolgozik, vagy van, hogy egész nap szerel valamit és elfárad de az hogy egészségügyi okok miatt kórházba kerültem előtte pedig mensturáltam tehát kb 2 hét kiesett és mikor odakerült a sor, délutáni elfoglaltsága miatt fáradtságra hivatkozva megint aludni kényszerültünk. Nekem ez rosszul esik, mert komolyan kezdem azt hinni,hogy velem van valami problémája, pedig rendeszeres tisztálkodom tehát ilyen nemű dolog nem lehet. Szimplán nem kíván, elnyomja a fáradtság vagy mi a csuda? Ő szexmániásnak mondd, amiért nem érem be heti 1-2-vel vagy még annyival sem. Válaszokat keresek..lehet én vagyok túl akaratos? Pedig ebben a korban azt gondolnám,hogy a fiúk/férfiak esze csak azon jár és minden percben nőre vetné magát... Köszi 19/L
2011. júl. 29. 12:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#6 Hehe, ez tetszik..végülis :D Volt már olyan, hogy én kezdeményeztem és minden ment magától, de sajna olyan is hogy rám szólt hogy "ne" :S
2011. júl. 29. 13:20
 12/14 A kérdező kommentje:
#7 Igen, szerintem is kevés, nem vagyok én sexmániás, szimplán testi igénylés. Hát, nem tudom, szerintem úgyis eltérne a téma alól vagy lehurrogna,hogy "fáradt vagyok nem érted?"
2011. júl. 29. 13:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát ha így áll a beszélgetésekhez, akkor ez nem egy kiegyensúlyozott kapcsolat.

24F

2011. júl. 29. 13:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem régen heti 2-3 volt (ami miatt én is sz@r kedvű voltam, később meg havi 1... na? Ő is "elfáradt" (bár mibe?), én sem értem ezeket a pasikat, lassan úgy éreztem magam, mint egy 40 éves, szexuális téren, szóval vagy próbáld átvészelni ezt az időszakot, vagy beszéljétek meg, ha semmi, lépj tovább, fiatal vagy még:)

22/l

2011. júl. 29. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!