Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illuminált állapotban az ember mindig igazat mond?
Párommal buliztunk a 7végén. Előtte persze ittunk. Annyit, hogy becsiccsentve érezzük magunkat. Indulás előtt mondta, hogy miattam érdemes felkelnie!! Hozzá kell tennem, hogy másfél éve járunk és nem szoktunk egymásnak nyálas szövegeket lenyomni, de időnként azért kifejezzük, hogy szeretjük egymást. Inkább érezzük egymás felől, hogy szeretjük egymást, nem kell mondani.
Viszont máskor mondta már, hogy ittasan felszabadultabb és olyanokat is mond vagy tesz amiket amúgy nem.
Akkor valóban igaz, hogy miattam érdemes felkelnie? Nyilván van más dolog is, de jó, hogy azok közt vagyok. Mindig igazat mondanak az ittas emberek?
23 F. Párom 22.
Hát én hazudtam már részegen exemnek, csak közben azon röhögtem, hogy milyen király vagyok, hogy hazudok neki és nem veszi észre... Kívülről valszeg úgy festettem, mint valami hülye. .D
Én barátom is részegen bókol a legcukibban. Én meg hiszek neki, olyan cukor és jólesik. :D
20L
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 22:26
A gyerekek szerintem nem őszinték. Én kiskorom óta folyamatosan hazudoztam. Oké, már 2-3 éve kinőttem, de kicsiként vízfolyás voltam.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!