Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Illuminált állapotban az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illuminált állapotban az ember mindig igazat mond?

Figyelt kérdés

Párommal buliztunk a 7végén. Előtte persze ittunk. Annyit, hogy becsiccsentve érezzük magunkat. Indulás előtt mondta, hogy miattam érdemes felkelnie!! Hozzá kell tennem, hogy másfél éve járunk és nem szoktunk egymásnak nyálas szövegeket lenyomni, de időnként azért kifejezzük, hogy szeretjük egymást. Inkább érezzük egymás felől, hogy szeretjük egymást, nem kell mondani.

Viszont máskor mondta már, hogy ittasan felszabadultabb és olyanokat is mond vagy tesz amiket amúgy nem.

Akkor valóban igaz, hogy miattam érdemes felkelnie? Nyilván van más dolog is, de jó, hogy azok közt vagyok. Mindig igazat mondanak az ittas emberek?

23 F. Párom 22.

2011. júl. 20. 18:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, h a gyerekek és a részegek igazat mondanak.
2011. júl. 22. 17:44
 12/15 anonim ***** válasza:
ez a kedvenc kifejezésem,.. hogy illuminált, erre használni mered.. hmm . :DD
2011. júl. 22. 17:59
 13/15 anonim ***** válasza:

én gyerekként 1 csomót hazudtam... és részegen is hazudok, persze annak, aki ezt érdemli tőlem. de az igazi barátaimmal őszinte vagyok józanon és részegen is :D

20/L

2011. júl. 22. 18:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Előfordult már hogy részegen hazudoztam össze vissza xD De akkor jól is esett,és profi voltam benne. lol
2011. júl. 22. 18:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? Azt hittem valami hatalmas dolgot mondott el valaki részegen, és csak ennyi? Hogy Miattad érdemes felkelni? Nem mindegy, hogy ezt ittas állapotban, vagy szín józanon mondta e? Kedveskedni akart. Komolyan ennyi? Az kemény..
2011. júl. 22. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!