Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az előnytelen külsejű pasik/fi...

Az előnytelen külsejű pasik/fiúk hol ismerkedjenek, meg kikkel, ha az előnytelen külsejű csajok is a jó pasik után csurgatják a nyálukat?

Figyelt kérdés

2013. nov. 2. 16:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim válasza:

nincs sok esélyük, Kérdező, akkora férfitöbblet van Magyarországon, hogy már a legrusnyább bányarém se fogja beérni a maga szintjével, hanem ötször jobb pasast keres

és talál is, az a vicc...

amelyik férfi pedig nem született jóképűnek, vagy gazdagnak, az dögöljön meg, kész, problem solved

(nem fantáziálok, egy másik kérdésnél valami elmebeteg sutyerák azt találta írni, hogy ezeket ki kéne szelektálni, olyan náci gázkamrás módszerrel,gondolom...aztán mikor visszaírtam, hogy okés, majd ha őt is kiszelektálják, csak mert egy nő nem találta vonzónak, majd akkor ugasson...el is kussolt a féregládája)

"Olyan nincs,hogy előnytelen!"

de igen van, tudok mutatni rá számtalan példát is

"Tessék dolgozni rajta!"

és mit csináljon,észvitéz? szülessen jóképűnek?

"Ma valami guinness rekord kísérletet csináltok, vagy mi a franc? Alig 1,5 órája vagyok fent, de ez már az 5. ilyen kérdés."

ha nem tetszik, ne olvasd, isten veled

"kérdésed vége nem igaz mert én nem egy olyan lánnyal találkoztam már aki nem a külsőre hajt hanem a belső értékekre"

igen, ez a nők 2 százaléka, akikre aztán hamar le is csapnak, és vagy ötszáz évre elegendő pasi van a várólistájukon...

"És ha magad nem tartod szépnek akkor hogy várnád el hogy mások is szépnek tartsanak."

az hogy valaki szépnek tartja magát, édeskevés

ha a nők nem tartják őt vonzónak, megbszhatja az önbizalmát

"Nézd én már nem egy előnytelen külsejű srácot láttam már fullos csajjal együtt és elhiheted hogy nem a testvére volt hanem a nője szóval aki rondának tartja magát annak csak annyit üzenek hogy egy csajnak férfi kell és nem egy rinya p*na"

ahamm, én meg hallottam valakiről aki látott valakit aki olvasott valakiről aki ismert valakit aki meggazdagodott az MLM-ből...

ilyen csalimeséket én is ki tudok találni, kár, hogy ettől még nem lesz igaz

"A sok szegény mellőzött "férfi" áldozat ott hasonló gondolkodású emberek között kitárgyalhatná, hogy a csúnya, gonosz, csak külsőre hajtó, erkölcstelen démoni nők hogyan tették tönkre az életüket és hogy természetesen véletlenül sem bennük van a hiba, hanem az összes többi emberben."

mivan kisapám, nem bírod a kritikát?

senki nem fogja jobb színben feltüntetni a nőket csak azért, mert az jobban esik a kicsi lelkednek

ha nem tudsz segíteni, és nem is akarsz, semmi keresnivalód az ilyen kérdéseknél, kötekedő elmebetegekre itt sincs szükség

ha irritálnak az ilyen kérdések, eredj át az Ezotéria témakörbe a lapos Földes meg a vákuumban kongó Holdas háborodottak közé, ott legalább nem fogsz kitűnni

"szóval benned van a hiba nem másban"

természetesen, a nők soha semmiről nem tehetnek!

elvégre egy PÁRkapcsolathoz még véletlenül se 2 ember kell!

"ha csak a szex érdekel akkor ne csodálkozz hogy nincs barátnőd"

hát kisapám, szokjál hozzá, hogy egészséges férfiembert érdekel a szex

amelyik nőnek derogál, hogy szexelnie kell, ismerkedjen impotens meg aszex férfiakkal, vagy plébánossal, püspökökkel, ennyi

megint kaptad a mínuszt

"Van még elég szingli csaj az országban,nem muszály elsőre össze jönnie egy kapcsolatnak."

igen, van elég szingli csaj, a döntő többségük azért szingli, mert őneki jóképű, pénzes menőmanó kell, nem fogja beérni az átlagpasassal csakazértse

arról nem is beszélve, hogy az ember életideje véges, senkinek nincs fölös 1250 éve arra, hogy valamikor a távoli jövőben összejöjjön egy párkapcsolat

"egy csaj se akar pszihológust játszani egy pasi mellett hanem nőnek akarja érezni magát."

aha oké, bezzeg ha a pasi hajtja el a prolémázó csaját azzal, hogy "nem vagyok a pszichológusod", akkor kitör az országos botrány egyből...

kettős mérce at its finest

"mindenkinek meg van a párja csak meg kell találnia."

és ezt ki is garantálja?

talán TE??????

"beszarok rajtatok, nem unjátok még 1 hónap után?"

minek tobzódsz itt, ha untat a kérdés?

eredj te is az Ezótéria témakörbe a fogyatékos haverod után, boldogítsátok egymást

2019. szept. 19. 02:51
 62/63 anonim ***** válasza:
Ól lekoptak a trollok! :)
2020. febr. 19. 23:33
 63/63 anonim ***** válasza:
"Jól"
2020. febr. 19. 23:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!