Az előnytelen külsejű pasik/fiúk hol ismerkedjenek, meg kikkel, ha az előnytelen külsejű csajok is a jó pasik után csurgatják a nyálukat?
Végig olvastam az egészet és pár dolgot én is elmondanék.
OwMyBalls 6. válaszával tökéletesen egyet értek és én is tapasztalom az ott leírtakat. Az viszont nagyon meglepett,hogy ennyien vagyunk hasonló cipőben.
Elmondanám totál átlagos srác vagyok,vannak külsőségekben hibáim,ezzel tisztában vagyok és a helyén kezelem őket.
Nem vagyok egy undorító állat,nem vagyok elhízott, pont azért mert átlagos vagyok különösen oda figyelek,hogy mindig ápolt,normális megjelenésem legyen.
A nőkhöz mindig nyitottan,kedvesen közeledek,nem vagyok bunkó,pedig az eddigi tapasztalataim alapján már rég egy rideg,parasztnak kéne lennem velük.
Komoly kapcsolatban gondolkodok mindig,nem egy éjszakás kalandokba,és nem a top modell nőknél próbálkozom.
Nem érdekel ki mit hisz,ez az igazság és ennek ellenére mégsem érdeklem a nőket.
Nem elemzem ki,hogy miért, már tökéletesen leírták az okokat.
Annak meg aki azt írta (13.hozzászóló)
"természetesen véletlenül sem bennük van a hiba, hanem az összes többi emberben."
Az már eszedbe jutott,hogy ez fordítva is igaz?!
Ezzel a közönnyel a legkönnyebb lerendezni mindent,mert bárki mond bármit,szerinted csak abba van a hiba és mindent köszönjön magának. Komolyan ez szánalmas volt.
Alapvetően a nőknek kéne egy picit változtatni a jelenlegi hozzáállásukon,nem mindenki azért szólítja meg őket mert azonnal dugni akar velük. Bármilyen hihetetlen is,van aki megakarná ismerni őket és ha vennék a fáradtságot nem pedig azonnal elzavarnák akkor talán rájönnének,hogy nem is olyan rossz pasi aki leszólította őket.
Nem azért utasítanak el, mert azt hiszik, hogy dugni akarsz, hanem mert nem vagy vonzó.
A feminizmus hatásaként elveszett a tisztelet a nőkből a férfiak irányába. Gyakorlatilag egy nő nem hibás semmiért, bármit tesz. "Én vagyok a lány", "Jó, de én vagyok a nő" - ha ezt hallod indoklásként, tudod miről beszélek. Ez már csak azért is fontos, mert nem rontott el minden lányt ez a társadalmi jelenség, de a többséget igen - annál fontosabb, hogy felismerd a különbséget.
Ennek következtében a tisztelet a férfiak oldaláról is megszűnt. Hiszen a legtöbb nő viselkedése határtalanul önző, hazug, álszent. Mi marad? A vonzalom. A nő ösztönösen alárendelődik a maszkulin, igazán férfias megjelenésű férfinek, felerősítve annak önbizalmát, és odaadva magát neki - akár csak szexre is, reménykedve a többen. A többi férfit vagy elutasítja, vagy kihasználja. Az elutasítás a korrektebb válasz, de mindkettő lerombolja az önbizalmad. Akihez nem vonzódnak erősen, az nem ember, azzal csak játszanak, mert ha letaposnak Téged, 1%-ot nő az önbizalmuk. Ha letapostak 50-et, akkor már mernek kihívóan viselkedni az imádott alfahímmel. Ha ott csalódás éri őket, újabb 50-et kell becsapni és kihasználni, hogy jó nőnek érezhesse magát. Figyeld meg, hogy a romantikus filmekben, ami a női lélekre van tervezve, a történetben sosem az van, hogy egy nőért érdeklődik egy férfi, aki a nőt is vonzza, és egymásba szeretnek. Nem, ez nem elég a boldogsághoz. Mindig TÖBB férfi érdeklődése kell, legalább kettő, hogy az egyiket el lehessen utasítani! Enélkül nincs boldogságuk. Egyszerűen természetüknél fogva gonoszak - én boldog lennék ha valaki igent mondana nekem, és én neki - egy nő csak akkor boldog, ha nemet is mondhat, mert ezzel belerúghat valakibe, aki oda van érte. Erre lelkileg szüksége van.
OwMyBalls:
Továbbra is egyetértek mindennel amit írsz, nagyon jól összefoglalod a dolgot és ezt most komolyan mondom!
Csak ezzel az a baj nem jutunk előrébb...max a gyűlölet halmozódik fel bennünk és még jobban elkeseredünk ami ki tudja hova vezet aztán....vagy totál magadba fordulsz. Egyik lehetőség sem éppen jó.
Na most a kérdés fenn adott,de még egy normális választ se hallottam rá.
A lányok meg nem is írnak :D mintha magukra ismertek volna az eddig általad leírtak alapján és inkább hallgatnak.
aku19:
Igazad van,ezt kell csinálni, nem is egyszer csináltam már. Ettől még ugyanott leszünk ahol eddig, a tényen ez nem változtat.
Magyarul ez semmire nem megoldás,még átmenetileg se érzed utána jobban magad,csak próbálod bebeszélni,hogy na jól megkapta a csaj,de közbe te lettél elküldve megint és míg ő akárkit felszed magának,te továbbra is egyedül maradsz.
Na mindegy azt hiszem nekem ehhez a témához ez lesz az utolsó hozzászólásom,mert azt látom hiába vagyunk motiváltak,céltudatosak,kedvesek,figyelmesek és lehetőségünk szerint a legjobbat próbáljuk kihozni magunkból és az adott helyzetből,ha egy lány már mikor odalépsz azzal az arc kifejezéssel fogad,hogy mi a fenét akar ez tőlem? Meg hagyjon már békén....
És ezen a ponton ő már el is döntötte,hogy nem kellesz,mondhatsz te bármit neki,fejre is állhatsz,már leírt abban a pillanatban mikor elindultál felé.
A kapcsolatok kiépítéséhez időre van szükség,ha még 2 percet se adnak(ami szinte semmire nem elég de legalább valami lenne) akkor ezek után,hogyan tovább ? Sehogy.
Biztos jönnek majd a trollok,okoskodók,és általánosítók de mivel rengeteg hasonló témát látok itt fenn mindig és máshol is egyre többet találkozok ezzel a jelenséggel ezért úgy gondolom sajnos ennek bizony van alapja. Kérdés,merre haladunk így,előbb utóbb valaki(k)nél elpattan majd a cérna.
Na mindegy rághatjuk ezt a témát évekig is...jelenleg nem tud rá senki megoldást igazából,mert a nők gondolkodás módját nem lehet megváltoztatni és nem hogy javulna a helyzet,ez majd csak romlik szerintem az idővel.
Shramel, Te hány éves vagy?
Nekem a legnagyobb bajom az, hogy későn ismertem fel ezt az egészet, és nem tudtam emiatt korábban tenni ellene, és túl sok időt töltöttem el ebben a helyzetben. A leggyakrabban az az érzésem van, hogy újra 14, 16 szeretnék lenni, és mindent máshogy csinálni.
Szerintem két megoldás van, az egyik, hogy az ember nem külső alapján választ, de nem tudom, hogy a vonzalom befolyásolható-e. Egy lánynak sok olyan dolgot meg kell tenni, ami enélkül a belső késztetés nélkül bajosan megy kellő gyakorisággal, kellő hosszú időn át. Tehát megtalálom a szépet a nem szép lányokban.
A másik, hogy fejlesztem magam, edzek, futok, stb. megpróbálok vonzóbb lenni.
Talán mindkettő kell egyszerre, a világot megváltoztatni nem lehet. Az én bajom az, hogy túl sok évet töltöttem el ebben a folyamatos elutasítással járó állapotban. Már nem is ismerkedtem, nem csajoztam, csak sajnos, néha ritkán szerelmes tudtam lenni valakibe, aki nagyon megtetszett, természetesen vonzerő és rutin nélkül ezekből jön az igazi fájdalom, mivel hiába tartasz valakit nagyra, attól még ez nem kölcsönös, ő azzal a szemmel néz Rád, amit én leírtam - nem vagy értékes.
OwMyBalls
27 vagyok,de teljesen mindegy ebből a szempontból szerintem ez nem korosztály függő.
Úgysem számít semmit végül is,ki mit gondol mert a végén mindig oda jutunk,hogy aki megoszt vagy elmond valamit abban van a hiba. Nem a többiekben. De azért leírom.
Nincs ezzel gond próbálkozom én amikor lehet,bár tény volt egy időszakom nekem is kb 1,5év amikor semmit nem tettem csajozás terén mert úgy elvoltam már keseredve,de ezen már túl vagyok,jelenleg olyan vagyok mint egy idióta aki újra és újra próbálkozik amikor lehetősége nyílik és reménykedik egy pozitív válaszba, holott az sose lesz már kezdem belátni :D (ezért is használtam az idióta szót magamra mert azok teszik ezt).
Szóval,sajnos rengeteg szabadidőm van :) mivel nincs kivel töltsem, szóval sportolok rendszeresen,otthon is és eljárok egy társasággal(főleg munkatársak) focizni heti 2x.
Nem mondom,hogy egy izmos valaki vagyok,mert nem gyúrni járok ez tény,de az "alap" izom ami egy normális átlag férfinak van az nekem is megvan.
Sokat olvasok,moziba járok,néha csak úgy elmegyek sétálni egy parkba,plázába,bevásárolni, ha ismerősök hívnak valahova elmegyek velük stb..stb.. sorolhatnám,tehát nem ülök a seggemen és várom a csodát a négy fal közt. Pár hónapja több társkereső oldalon is próbálkozom,erről külön regényt tudnék írni,de inkább ne menjünk bele. :D
Mielőtt valaki jön azzal,hogy akkor mi a baj és nem érti miért nincs senkim,vannak külső hibáim ezzel tisztába vagyok, ami női szemmel nem éppen előnyös csajozásnál. Egyik például férfi létemre alacsonynak számítok(166cm),lehet mondani bármit,de iszonyat sokszor megkaptam csajoktól,hogy márpedig ő magassarkút akar hordani és akkor milyen hülyén néznénk már ki egymás mellett. Legyen magasabb a férfi mint a nő ez is egy ilyen társadalmi elvárás ami bele lett táplálva a nőkbe. Ez is az én hibám,hogy nem nőttem magasabbra vagy hogy társadalmilag ez lett elfogadott? Nem hinném...
Mint mondtam előző hozzászólásaimba még mindig az átlag kategóriába tartozom így is,ezzel is tisztába vagyok,csak ettől még hátránnyal indulok és ezen okok miatt itt vagyok egyedül talán már örökre,nem tudom. És ez most nem a sírás vagy sajnáltatás helye,csak elmondom mert sokan nem bírják felfogni,mert nekik nem volt soha gondjuk csajt felszedni.
Én már komolyan annak is örülnék,ha végre nem egyedül kellene elmennem egy mozitól kezdve mindenhova.Elég szar érzés na,és ezt csak az tudja aki átélt már hasonlót.
Most megint sokat írtam totál feleslegesen :D tudom én,majd valaki jól beleköt vagy le trollkodja,hogy mert én vagyok a hibás akkor is.Mindegy, nem izgat.
A # 37-nek:
Oké, én értem mit akarsz,csak te vagy nem olvastad amiket eddig leírtunk,vagy csak szimplán azt mondod minden hiba kizárólag abból fakadhat aki nem tud egy helyzetet megoldani. Tudod külső tényezők,és más emberek is léteznek rajtunk kívül akiket és amiket nem tudsz a befolyásod alá vetni,értsd nem tudsz mindent és mindenkit kontrollálni.
Szokták mondani kettőn áll a vásár, és te hiába teszel meg bármit ha a másik felet nem érdekli amit te mondjuk úgy kínálsz(jelen esetbe ugye magad). Vagy ahogy írtam a magasságomat se tudom befolyásolni...
Szerintem szépen leírtad a helyzetedet, ami valóban érdekes, hogy eltűntek a topicból a nők vagy azok, akik kezdetben támadták magát a kérdést. Biztos unalmas is a téma számukra, mivel ők nem tapasztalják a problémát (vagyis számukra nem okoz gondot), és egyszerűen nem értik meg, nem éreznek együtt.
A korodnak van jelentősége, az életkorral a nők szemléltet váltanak, és családot szeretnének, és a jóképű-izmost megbízhatóan dolgozó, befolyásolható, irányítható személyre cserélik. Csak nekünk nincs kedvünk családot alapítani, mert nem tudtuk kiélni magunkat. Nyilván a nők meg igen, mert nekik nem ekkora meló egy kalandot (akár szex, akár flört) összeszedni. Olvastam múltkor egy blogon ilyet, hogy egy 30 előtt álló csaj, akinek még nem volt komoly kapcsolata (!) befogott valakit családapának, aki meg ugye nem tudta még kiélni magát, persze a csaj panaszkodott (feminizmus = nő hibás nem lehet).
A korod jelentősége ott jön be, hogy lassan be akarnak majd fogni ilyen célra, és akár igent, akár nemet mondasz, tudnod kell, mit csinálsz! Az ilyen kimaradt lehetőségekkel megállapodni szerintem veszélyes, hűtlenség, balhé, válás, szétesett család is lehet belőle.
A másik jelentősége az életkornak ott van, hogy ha ebben az állapotban élsz sokat, megkeseredhetsz, más rutinjaid alakulnak ki (én pl. teljesen rászoktam a prostikra), ezekről nehéz leszokni. Nem szocializálódsz a párkapcsolatban élésre, és nehezebb lesz emiatt az életed, amikor majd összejön.
Valahogy ki kell ezért törnie ebből mindenkinek. Talán az internetes társkeresést nem csinálnám. Ott szerintem még arrogánsabbak és lekezelőbbek, mivel nem vagy ott személyesen.
Érdekes hozzállás, hogy a magassarkú viselése miatt nem kellesz. De olvass bele egy online női magazinba, hogy milyen pasit válasszunk, és a pasi megjelenése, öltözködése lesz a szempont. Méga ha én lennék az izmos-jóképű, akkor se tudnám elképzelni, hogy egy öv vagy napszemüveg (kiegészítő) szerepét töltsem be.
Szerintem ki kell törni ebből valahogy.
1. Közösséget találni, ahol jó a nemek aránya
2. Jobban elfogadni az első ránézésre kevésbé szép lányokat, és kikisérletezni, kialakulhat-e vonzalom csupán a rendszeres közös programtól, nem randizni, csak akármit csinálni
3. Gyúrni, öltözködni
4. Elfogadni, hogy a mi utunk más, és az olyan dolgokat, amiket az átlag, vagy a jóképűek megvetnek (pl. szex pénzért), megengedni magunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!