Az előnytelen külsejű pasik/fiúk hol ismerkedjenek, meg kikkel, ha az előnytelen külsejű csajok is a jó pasik után csurgatják a nyálukat?
Ha előnytelen a külső, akkor az anyagi helyzet még segíthet.
Ha tele vagy pénzzel, és van menő járgányod is, akkor bárhol ismerkedhet, lelni fog csajt többet is.
Ha nincs pénze és verdája, akkor sehol, mert mindenhonnét csak elutasítást fog kapni. Ahogy írták, ha sok pénzed van, lesz jó csajod (amíg a pénzed tart persze).
" én már nem egy előnytelen külsejű srácot láttam már fullos csajjal együtt és elhiheted hogy nem a testvére volt hanem a nője"
Én elhiszem, a kulcsszó itt a pénz. Máni máni máni...
"A sok szegény mellőzött "férfi" áldozat ott hasonló gondolkodású emberek között kitárgyalhatná, hogy a csúnya, gonosz, csak külsőre hajtó, erkölcstelen démoni nők hogyan tették tönkre az életüket és hogy természetesen véletlenül sem bennük van a hiba, hanem az összes többi emberben."
Persze nyilván így születtek, nektek a világon semmi közötök hozzá, igaz?
Kaptad is a mínuszt csípőből.
Az a baj, a nőknek 40-45 évesen, két zabigyerekkel jön meg az eszük, ha egyáltalán, és olyankor már ők nem kellenek a kutyának sem. Ilyen az amikor visszanyal a fagyi :D
A topicból meg azért tűnnek el a nők, mert érdemben cáfolni nem tudnak, érvképtelenek, tudják nagyon jól hogy vastagon sárosak ebben a helyzetben, de még saját maguknak se ismernék be, nemhogy itt mindenki előtt...
Ja, és marhára unjuk, de a helyzet azóta sem változott.
Kérdező, ha sok a pénzed akkor bárhol és bárkivel. Ha nincs pénzed akkor meg úgyis elhajtanak a nők. Nekik ez az egyedüli érték: a jó külső és persze a pénz, amit ők szépítve "anyagi biztonságnak" hívnak :D de édesek!
"a csúnya, gonosz, csak külsőre hajtó, erkölcstelen démoni nők hogyan tették tönkre az életüket és hogy természetesen véletlenül sem bennük van a hiba, hanem az összes többi emberben."
Ha jól tudom, ti választotok. Akkor kiben is van a hiba? Az a szégyen hogy még magatoknak is azt hazudjátok, hogy nem bennetek, és fáj nektek az igazság :) Ezen,babám, csak ti tudtok változtatni, de nem akartok. Hm, hát erre ti fogtok ráfaragni gyönyörűségesen, úgyhogy csináljátok csak :D a mínuszt természetesen adtam neked.
Volt ilyen oldal hogy rondarandi.hu, ott például nem számított ha külsőre nem vagy vonzó. Nemtudom, működik-e még, de ha igen, jó eséllyel az is fizetős.
Társkeresőt nem ajánlom, baromira lutri az egész, húspiac jellege van, és semmi garancia nincs rá, hogy a képen szereplő szőke bombázó nem egy 500 tonnás drabál cigánylány medvecsapda fogazattal.
Sajnos az ötödik válaszadónak kell igazat adnom. Úgy jársz a legjobban, ha elkerülöd az egész nyomorult párkapcsolati cirkuszt, és helyette úgy élsz, ahogy neked tetszik, és nem kell senki kénye-kedvének megfelelnek csak azért hogy időnként nagy kegyesen a lábai közé engedjen.
#6 értem, tehát aki ronda, annak legalább legyen pénze. Felszínes barátnő helyett legyen anyagias barátnője. Whew! Ez aztán a megoldás! Jú ár ö fakin dzsíniösz!
Akkor már nem egyszerűbb, ha prostihoz megy? Még olcsóbb is.
#13 fáj az igazság? Há' szar má' neked. Bocsáss meg, de a kedvedért nem fogunk hazudni, csak mert nem bírja a gyomrod az igazat. Kaptad a mínuszt.
#54 ha nem tetszik, fáradj át más kategóriába pattogni. A mínuszom majd odakísér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!