Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az előnytelen külsejű pasik/fi...

Az előnytelen külsejű pasik/fiúk hol ismerkedjenek, meg kikkel, ha az előnytelen külsejű csajok is a jó pasik után csurgatják a nyálukat?

Figyelt kérdés

2013. nov. 2. 16:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
35%

"Jobban elfogadni az első ránézésre kevésbé szép lányokat, és kikisérletezni, kialakulhat-e vonzalom csupán a rendszeres közös programtól, nem randizni, csak akármit csinálni"

A kevésbé szép lányok is a jó pasik után futnak, ahogyan az a kérdésben is meg van fogalmazva, no meg én is egyetértek vele... Szóval sajna nincs esélyünk az átlag csajoknál sem!...

2013. nov. 20. 21:20
 42/63 aku19 ***** válasza:
57%
A ne úgy áljatok a csajokhoz hogy rá néztek és azt mondjátok hogy ''úgy se fog össze jönni'' meg ''biztos elhajt'' mert akkor tuti hogy el fog hajtani, meg külömben is ha elhajt akkor mi van? Van még elég szingli csaj az országban,nem muszály elsőre össze jönnie egy kapcsolatnak. Ez az egész csajozás a kitartásról és a pozitív hozzá állásról szól mert egy csaj se akar pszihológust játszani egy pasi mellett hanem nőnek akarja érezni magát.
2013. nov. 21. 08:29
 43/63 shamrel ***** válasza:
42%

OwMyBalls

Így már értem mire mondtad,hogy a kor is számít. :)

Őszintén még eddig bele se gondoltam erről az oldaláról a dolognak.

Tetszik az is ahogy helyén kezeled a dolgot,de mégis tisztában vagy mindennel és így még tanácsot is tudsz adni azoknak akik hasonló életszituációba kerültek.

Ez most amolyan ébresztően hatott rám.

Egész biztos, mert ezt már magamnak is megfogadtam amúgy,de most csak megerősödött bennem,hogy nagyon kemény kitartás kell és remélhetőleg csak találunk valakit.

A szex pénzért dolgot, még bevallom nem próbáltam, de hát átmeneti megoldásként lehet,hogy az is eljön nemsokára,mert ugye csak férfiak vagyunk mi is és vannak szükségletek. Aki meg lenézi ezt, az úgyse érti és nem is akarja megérteni a helyzetünk,így azzal nem is kell foglalkozni.

# 41

Tény...de látod pl korral ahogy haladsz előre ez majd változik ahogy írta OwMyBalls.

aku19

Igazad van kitartás ez a legfontosabb talán az egészből!

Mert kudarc sajnos az már borítékolható,hogy sokkal több lesz mint siker.

Pont ezért szerintem most a kitartás a legfontosabb, meg nekem pl az is,hogy ne pörögjek ezen egész álló nap,minden helyzetbe.

Mert nagyon könnyen egy görcs helyzetté válik és már mindenhol,mindenbe csak ezt látod egy idő után,ami totál ki tud készíteni lelkileg.

2013. nov. 21. 11:45
 44/63 aku19 ***** válasza:
64%
Pontosan nem szabad a csajozásra rá görcsölni mert akkor biztos hogy nem fog sikerülni amúgy is az előnytelen külsejű csajokat se kell hanyagolni mert lehet hogy pont egy olyan lány lessz életed szerelme akivel az életed le éled.
2013. nov. 21. 16:31
 45/63 anonim ***** válasza:
52%

"előnytelen külsejű csajokat se kell hanyagolni mert lehet hogy pont egy olyan lány lessz életed szerelme akivel az életed le éled."

Már több előnytelenebb külsejű lánynál próbálkoztam, de ugyanúgy hülyének néztek azok is, és persze lekoptattak...

2013. nov. 21. 16:34
 46/63 aku19 ***** válasza:
57%
Nézd én nem ismerlek előző de nem kell fel adni a reményt mert én azt vallom hogy mindenkinek meg van a párja csak meg kell találnia.
2013. nov. 21. 18:34
 47/63 anonim ***** válasza:
36%

Shramel,

mindenképpen a hosszútávú következmények a fontosak. Én még ha el is voltam keseredve a kudarcaim miatt, a jövőn nem aggódtam, majd lesz valami, próbálkozom, másik csajnál, stb., és az összegzett hatást (hogy évekig egyedül élek, hogy rengetegszer visszautasítanak, vagy el se jutok a próbálkozásig, olyan lekezelőek), nem vettem figyelembe.

Mostanra olyanra alakult az életem, hogy nem sok helye van benne egy barátnőnek/kapcsolatnak. Ami energiám, lelkesedése, figyelmem huszonévesen volt, azt másra fordítottam, ami meghozta a gyümölcsét, és most nagy tétekben játszom, de ez sokat is igényel. Ez lassan, észevétlenül alakult ki. Most alakítom vissza, keservesen, hiszen hogyan akarhatnék bárkit is, ha nem is tudok vele már mit kezdeni? A prostik is ezért veszélyesek (a gombás nemibeteségen felül), mert ha megszokod, hogy 10-12 ezer Ft-ért lélegzetelállító testű fiatal csajt kapsz, akkor, amikor szeretnél, és azt csinálja, amit szeretnél, nem lesz türelmed a valódi, ennél csúnyább, hisztisebb, kiszámíthatatlanabb lányokért harcolni. Olyan ez, mint a drog, az a baj vele, hogy jó, és nehéz leszállni erről a hintáról.

Aku

Az itt a baj, hogy nem csajozok. Nem is ismerkedem már fenti okokból, de néha nagyon bele tudok szeretni valakibe, mondjuk 5 évenként, és olyankor tiszta szándékokkal megyek előre, de a helyzetem ugyanaz, mint 14, 16, 20, 25 évesen volt, nem vagyok vonzó, nem értek a lányokhoz, megneszeli, hogy odavagyok érte, és azonnal megszabadul tőlem. Most egy ilyenen vagyok túl, és azért trollkodom itt. :)

2013. nov. 22. 12:29
 48/63 aku19 ***** válasza:
47%
Nézd OwMyballs az hogy nem csajozol állandóan az jó, és ha beleszeretsz egy lányba akkor azt a lányt ismered vagy egy idegen lányba szeretsz bele?
2013. nov. 23. 16:47
 49/63 anonim ***** válasza:
31%
Igazad van, beleszerettem egy idegenbe. Ez szerintem csak lúzerekkel történik meg, egy egészséges ember folyton csajozik, több vasat tart a tűzben, és csak olyanbe szerethet bele, akivel kölcsönös az érdeklődés.
2013. nov. 30. 17:32
 50/63 aku19 ***** válasza:
84%
OwMyBalls szerelem nincs első látásra max tetszés vagy szimpátia, mert a szerelem az egy mélyről jövő érzelem és azt nem lehet egyik pillanatról a másikra érezni,csak ha ismered a lányt.
2013. dec. 1. 18:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!