Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az előnytelen külsejű pasik/fi...

Az előnytelen külsejű pasik/fiúk hol ismerkedjenek, meg kikkel, ha az előnytelen külsejű csajok is a jó pasik után csurgatják a nyálukat?

Figyelt kérdés

2013. nov. 2. 16:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó, olyan csaj nincs, aki a belső értékekre hajtana. Ha azt hiszed, h ilyennel találkoztál, annak is a külsőd miatt tetszettél valójában, és azért jöttél be neki belsőre is. Az sem igaz, h azon múlna a dolog, h te milyennek látod magadat. Ha ronda vagy, hiába látod magad jóképűnek, mások még nem fognak annak látni.
2013. nov. 3. 09:03
 12/63 aku19 ***** válasza:
28%
Nézd én már nem egy előnytelen külsejű srácot láttam már fullos csajjal együtt és elhiheted hogy nem a testvére volt hanem a nője szóval aki rondának tartja magát annak csak annyit üzenek hogy egy csajnak férfi kell és nem egy rinya p*na
2013. nov. 3. 12:54
 13/63 anonim ***** válasza:
38%

Kéne már gyakorikérdéseken egy karantén az ilyen kérdéseknek.

A sok szegény mellőzött "férfi" áldozat ott hasonló gondolkodású emberek között kitárgyalhatná, hogy a csúnya, gonosz, csak külsőre hajtó, erkölcstelen démoni nők hogyan tették tönkre az életüket és hogy természetesen véletlenül sem bennük van a hiba, hanem az összes többi emberben.

2013. nov. 3. 14:44
 14/63 anonim ***** válasza:
48%
#12 Akkor kíváncsi lennék, melyik bolygón élsz. Már ha nem a pénzükkel csajoztak be, akiket láttál.
2013. nov. 3. 16:12
 15/63 aku19 ***** válasza:
45%
én a Föld bolygón élek szóval benned van a hiba nem másban
2013. nov. 3. 18:43
 16/63 anonim ***** válasza:
25%
Akkor csak szimplán hazudsz. Messziről jött ember ugye...
2013. nov. 3. 18:53
 17/63 aku19 ***** válasza:
46%
Nézd ha rondának tartod magad akkor változtass kicsit a stílusodon(új hajstílus,ruhák,nyaklánc,pl) mert növeli az önbizalmad és ha magasan van az önbizalmad azt előbb utóbb a lányok is észre veszik.
2013. nov. 4. 17:58
 18/63 anonim ***** válasza:
2013. nov. 7. 10:03
 19/63 anonim ***** válasza:
30%
Én már próbáltam a rondarandit, ott se írnak vissza a csajok. Azt már végképp nem tudom, h egy ilyen nevű oldalon mire számítanak, de hát ez már az ő dolguk.
2013. nov. 7. 17:32
 20/63 A kérdező kommentje:
A ronda randira az ÁTLAGOS külsejű pasik regiznek be... Akik ténylegesen rondák, azokat onnan is kinézik...
2013. nov. 7. 17:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!