Az előnytelen külsejű pasik/fiúk hol ismerkedjenek, meg kikkel, ha az előnytelen külsejű csajok is a jó pasik után csurgatják a nyálukat?
Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 16:15
21/63 aku19 válasza:
A társkeresőkön nehéz megtalálni azokat akik tényleg ismerkedni akarnak mert sok a kamu profil és az olyan felhasználó akik csak ritkán jelentkeznek be.
22/63 anonim válasza:
Én 25 éves lány vagyok és szivesen ismerkednék ronda pasikkal.
23/63 anonim válasza:
"Én 25 éves lány vagyok és szivesen ismerkednék ronda pasikkal."
Akár szex is érdekel ronda pasival?
24/63 aku19 válasza:
Az előzőnek üzenem: ha csak a szex érdekel akkor ne csodálkozz hogy nincs barátnőd
25/63 anonim válasza:
Minden érdekel. Föleg a lelkük. ;) /22es, 25L
26/63 anonim válasza:
Remélem, senki nem olyan naiv, h beveszi az utolsó kamuját. Jó esetben röhögni akar egy jót, rossz esetben vissza is akar élni a képekkel.
27/63 anonim válasza:
"Az előzőnek üzenem: ha csak a szex érdekel akkor ne csodálkozz hogy nincs barátnőd"
Nem csak a szex érdekel, de a párkapcsolat csak a szexxel együtt teljes értékű, erről sok csaj hajlamos megfeledkezni... Lásd: Előnytelen külsejű pasiknak bemesélik, hogy szeretik őket, közben testileg nem vonzódnak hozzájuk, nem feküdnek le velük, akkor ez milyen szeretet egyáltalán?! Nyilván semmilyen.
28/63 aku19 válasza:
Ha egy csaj nem vonzódik testileg akkor nem feltétlen benned van a hiba hanem a csajban úgyhogy olyankor keresni kell olyat aki mint szexuálisan mint szerelemből vonzódik hozzád. És egy jó tanács Legyen tartásod és önbizalmad mielőtt csajozni akarsz.
29/63 anonim válasza:
Ha olyannal próbálkozol, aki nem vonzódik hozzád, akkor vagy elutasít, vagy hülyít, mindkettő tönkreteszi az önbizalmad. Ezekszerint a legfontosabb, hogy figyeljük a lányok reakcióit, és jó érzékkel válasszunk, hol találunk viszonzásra. De ez azt is jelenti, hogy nem is szabad, hogy megtetsszen nekem valaki? Hanem azt akarjam, akit igazából nem is akarok, mert csak ő nyitott rám? Nyeljem le, hogy nekem ez jut, nem én választok?
30/63 aku19 válasza:
Neked kell választanod mert ha egy olyan lányt választassz aki nem tetszik neked akkor olyan leszel mint azok a lányok akik csak hülyítik a pasikat. És az neked se és a csajnak se jó mert csak egymás idejét raboljátok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!