Srácok, csajok jót tesz a szüzesség elvesztés?
Figyelt kérdés
Úgy értem srácok,sokkal lazábbak vagytok egy szakítás után ha ez megtörténik,vagy hogy ha megbeszélitek egymás bajait??Ezt hogy tudja kivételezni bárki??
Akar,utána másnap meg lemondja,ez csak az enyhén illuminált állapot befolyásolja??
2013. okt. 31. 00:50
11/13 A kérdező kommentje:
Ne fárasszatok,fussunk neki mégegyszer.Mi a véleményetek erről?"4 vagyok,és most készülök majd levelezős egyetemre,de szükségem lenne az ezzeé kapcsolatos tapasztalatokra,mert ugyanis elég szar,bvisszautasító helyzetnek tartom mivel bárki végigmehetett rajta,meg egy az,olyanért fizetni,amiért nem szoktak,máshogy megy.
Szal így ezzel a c.gányozással mellényúltatok nem gyengén :D
Szal mit tegyek?
2013. okt. 31. 01:05
12/13 anonim válasza:
nem vagyok roma. multkor majdnem megvert 2 a Blahán... nem szégyelled magad?
13/13 A kérdező kommentje:
Mi van itt????????????Kinyirtok
2013. okt. 31. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!