Srácok, csajok jót tesz a szüzesség elvesztés?
Figyelt kérdés
Úgy értem srácok,sokkal lazábbak vagytok egy szakítás után ha ez megtörténik,vagy hogy ha megbeszélitek egymás bajait??Ezt hogy tudja kivételezni bárki??
Akar,utána másnap meg lemondja,ez csak az enyhén illuminált állapot befolyásolja??
2013. okt. 31. 00:50
1/13 anonim válasza:
Nem értem, valaki fordítsa már le magyarra.
2/13 anonim válasza:
jöhet a video a cigogyerekes szerenádos fas zságxd
3/13 anonim válasza:
A mamám tippje ezesetben.. :)
Nekem is segített: http://www.youtube.com/watch?v=AdYIFhva_ho
4/13 anonim válasza:
annyiszor elküldte már a gyerek a videót ,hogy már velük fogok álmodni ,,,,,
7/13 anonim válasza:
Látom a gyerek arcat a videobol meg hallom azt az eneklest az elejen pedig meg sincs nyitva a videoxD
8/13 anonim válasza:
Időnként jön ide egy ilyen spammer, de pár nap és kibannolják a modik. Mondjuk nem valami nehéz új accot csinálni és sajnos az ilyen idióták száma növekedik. Sokan letérnek a hagyományos, vicces alapú trollizmusról és radikalizálódnak:D
9/13 anonim válasza:
lecsukom a szememet ott énekelnek a cigány kölykök, már most jött ez az öregasszony is , mindjárt 100tagú cigány zenekar ...
10/13 anonim válasza:
cigányzenekar * még mielőtt valaki belekötne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!