Ti mit csinálnátok ha kiderülne a 14 éves lányotokról hogy nem szüz?
Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 08:08
1/20 anonim válasza:
Ha nem szuz a horoszkopja semmit:D
2/20 A kérdező kommentje:
Reggeli tréfa megvolt
Komolyaaan:D
2013. szept. 14. 08:11
3/20 anonim válasza:
én cikinek tartanám és butának. 16/f
4/20 anonim válasza:
hát ez már nem újdonság a mai világban sajnos...16/F
5/20 anonim válasza:
Ha kiderülne a lányomról hogy 14 évesen nem szűz én valószínűleg nem is nagyon szólnék hozzá, és sírnék hogy a lányom egy r.banc. :'(
6/20 anonim válasza:
Egy óriási pofon,ez a szülők részéről is,mert ennyire nem ismerik a kislányukat,mellesleg elég borzasztó.mert abból nagy valószínűséggel nem is sok minden lesz az életben.Mai Teenagerek olyan szinten elvannak kapva,hogy 14-18 korosztály totál nem életrevaló.Y-generáció? :)
7/20 anonim válasza:
szomorú lennék, többek között amiatt is, hogy valószínűleg én rontottam el valamit a nevelésében, ha ekkora ringyó lett belőle
15L
8/20 anonim válasza:
Ledöbbennék, főleg azért, hogy miért nem tudtam vajon, mire készül? Elég jó a kapcsolatunk ahhoz, hogy reméljem, tőle tudjam meg, még előtte....
És elbeszélgetnék vele a fogamzásgátlás fontosságáról.
9/20 anonim válasza:
Csodálkoznék hogy van egy 14 éves lányom, és csak most derült ki, az meg hogy nem szűz, csak a hab a tortán.
10/20 anonim válasza:
Na a 7es jól megmondta! Nála a pont! Kora ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!