Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti mit csinálnátok ha a...

Ti mit csinálnátok ha a barátod le akarna fekedüni veled de te még szűz vagy és félsz? Többi lent::c

Figyelt kérdés
A barátommal már egy ideje együtt vagyunk ő már nem szűz de én igen mit csináljak ha félek h elrontok valamit nem fog fájni ? meg bizok benne meg minden de félek::/
2012. dec. 12. 15:35
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
mitől félsz? kor?
2012. dec. 12. 15:36
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
Kor nem?
2012. dec. 12. 15:36
 3/9 A kérdező kommentje:
16
2012. dec. 12. 15:38
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Amíg ennyire félsz, addig szerintem éretlen vagy rá. Várjatok még vele, de kezdjétek el felfedezni egymás testét, nem kell rögtön vadul elkezdeni szexelni. Tanuljátok meg, mi okoz örömet magatoknak és egymásnak, aztán majd meglesz a kellő ráhangolódás. Viszont mindig legyen nálatok óvszer, hogyha tovább szeretnétek lépni, akkor ne legyen gond vele!
2012. dec. 12. 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem kell erőltetni egy 16 éves lány úgy 99%ban éretlen a szexre,csak manapság nagyon felkapott dolog dugni amint nő az ember melle.Mond el a párodnak,hogy te még nem vagy felkészülve, ha 1-2 év múlva leszel rá érett sincsen baj.
2012. dec. 12. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Amíg a félelem legkisebb szikrája is van Benned, addig hanyagoljátok a szexet! Ha a pasi nem tud várni, akkor dobd ki mint a macskát fosni!
2012. dec. 13. 09:10
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

Teljesen egyetértek a 4,5,6 os válaszolókkal. Nem tudok mit hozzátenni.

21/F

2012. dec. 13. 13:51
 8/9 anonim válasza:
80%
ha igazán szeret várni fog rád!!!nem kell siettetni mert az első szexuális együttlét meghatározó lehet a további nemi életedben!!!
2012. dec. 13. 17:00
 9/9 anonim válasza:
Szerintem is igaz, az előttem felszólalok javaslatai,meg én azt gondolom, az ilyen dolgok magától "jönnek".Korai még az ilyet annyira siettetni!
2012. dec. 21. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!