Mire figyeljek, mik a hátrányok, és mik azok a dolgok, amiket ti (LÁNYOK) nem csinálnátok, ha a barátotok szűz lenne?
hát erre most mit válaszoljak?
ne hánytorgasd fel neki, ne cikizd vele(ami amúgy nem is ciki!!!)
akkor mit tudom én, ugyan olyan lenne nekem, mint a többi, hisz szeretném ugyanúgy, ez nem megkülönböztető jelzés, és nincs hozzá módszer vagy tanács
h."úristen mit csinálja a barátom még szűz" nah és akkor mivan?
szeresd úgy ahogy van, majd lesz az még fordítva is!!!!!
Nekem is szűz volt a barátom,egészen 2 héttel ezelőttig.Igazából tanácsot adni ilyen "helyzetre" nem nagyon tudok,mert minden akkor fog kialakulni,amikor az a bizonyos éjszaka lesz.Esetleg annyi,hogy csókolózzatok előtte nagyon sokat,legyen hosszú az előjáték,mert mindenképpen el kell lazulni az illető fiúnak,különben akár bajok is lehetnek a "tipikus teljesítménykényszer" miatt.Mindenben bíztasd,és nyugodtan irányítsd,hidd el,csak örülni fog neki,hogy Te tanítod.Ha megtörtént az aktus,utána dícsérd sokat,s meglátod,következő alkalommal már Ő fog rádvetődni,és nem lesz ideges,hogy valamit elront.:)
Remélem,hogy tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!