A szüzesség elvesztése után késhet az első menstruáció? Ha igen, akkor mennyit?
Figyelt kérdés
Szeptember 2.án szeretkeztem először és eddig a menstuációm hónap végén,23-24.én jött meg. Hallottam olyant,hogy 10 napot késik,igaz ez? Most kb.mikorra várhatom?#menstruáció #szeretkezés #szex #szüzesség #első alkalom #késés #elvesztés #első szex #szüzesség elvesztése #menzesz
2013. szept. 21. 01:01
2/4 anonim válasza:
Igen. 9 hónapot, meg még párat.
3/4 anonim válasza:
Rástresszelsz, nem élek nemi életet, már mondhatni be is állt, de annyira stresszes vagyok, hogy átlagban 2 heteket késik... Ha nem volt gáz, akkor ne aggódj, idővel megjön.
4/4 anonim válasza:
Kb. 6 éves fekete-fehér tarka, nagytestű, szarvas bakkecskémet eladnám. Nagyon szép, jól tejelő gidák és gödölyéim születtek tőle. Évek óta vele pároztatom anyakecskéimet, csupán vérfrissítés céljából válok meg tőle. Kezes, szelíd. Kérésre küldök képet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!