Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése után...

Szüzesség elvesztése után késhet a menstruáció?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel nemrég feküdtem le, és nagyon izgult a védekezés miatt. De minden rendben volt, el sem mentem benne. Viszont attól fél, nem jön meg neki, és hiába mondom, hogy ez nem történhet meg, szegény eléggé izgul. Késhet neki?
2013. aug. 7. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
felborul a hormonháztarás. simán késhet. no para.
2013. aug. 7. 09:29
 2/7 anonim válasza:
Én még nem hallottam arról, hogy emiatt késne. Szerintem a sextol a hormonhaztartas sem borul fel. De ha nem mentel el, akkor nagyon keves az eselye a terhessegnek.
2013. aug. 7. 09:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Túlzott izgalomtól is késhet.
2013. aug. 7. 09:41
 4/7 anonim válasza:
és a stressztől is
2013. aug. 7. 12:02
 5/7 anonim válasza:
Én a múlthét szerdán vesztettem el a párommal, és ő sem ment el bennem, persze védekeztünk e mellett is és semmi probléma nem volt, de nekem alhasi fájdalmaim is vannak e mellé társult egy kis derékfájás is, szóval mi is megvagyunk ijjedve h mi van ha terhes vagyok:// de szerintem csak a hormonháztartás borult fel és igen emiatt késhet is a menstruáció! Ugyan is a test úgymond "felkészül és összekavarodik" mert ilyen még nem történt vele.. de ha sokat késik csináljatok tesztet .. :)) Sok sikert! Remélem minden úgy alakul ahogy szeretnétek!
2013. aug. 9. 11:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyébként azóta már megjött, és itt vannak az ismerős görcsök is :D De örülök neki :)
2013. aug. 9. 13:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi :)
2013. aug. 9. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!