A baratnomnek elvettem a szuzeseget. Gumi nelkul csinaltuk de nemlett terhes. Ma vettunk tesztet es negativ lett. De mar 1 hete meg kellett volna jonni a havijanak. De semmi. Ez normalis? Az elso alkalom utan szokott kesni?
" Ez normalis?"
"Gumi nelkul csinaltuk"
Nem, nem normális, felelőtlen taknyos idióták vagytok...
Most vetted el a szüzességét, de már el volt jegyezve? :O
Bármitől késhet, sőt, hiába lett negatív a teszt, az se feltétlen kizárható, néha "álnegatívat" mutat. Jó lenne tudni, mikor történt az aktus.
12 napja biztonsag kedveert 4 tesztet vettem. mind negativ.
igen mert azt mondta h csak akkor fekszik le velem ha eljegyzem. en meg vartam mert nagyon szeretem.
Szia! A legjobb barátnőm ugyanígy volt, mikor elvesztette a szüzességét! Ez teljesen normális, mert a szervezet hormonháztartása megváltozik a szex hatására. Ja...és a teszthez minimum 2 hétnek el kell telnie az aktustól számítva ahhoz hogy kimutasson bármit is.
Csak egy jótanács! --> Legközelebb használjatok gumit, ha nem akartok gyereket nevelni, vagy esetleg abortuszt! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!