Elvesztettem a szüzességem de már egy hete késik a menstruációm félnem kell hogy terhes vagyok? :S
Három hete feküdtem le elöszőr a barátommal védekeztünk gumival, viszont augusztus 30.-án kellett volna megjönnie de azóta sem jött meg mondjuk mindig szokott késni de max a hetedik nap reggelére megjön viszont most nem jött meg ez miatt mostanra már nagyon ideges vagyok.. Félnem kell, hogy terhes vagyok ? Vagy ez természetes, hogy a szüzesség elvesztése után ennyit késik? Már egy hete fájnak a melleim is az mindig szokott fájni a menstruáció elötti
három napba de most egy hete fájnak már és még semmi ! :S
"védekeztünk gumival,"
megválaszoltad a kérdésed, de semmi baj....
Ha használtatok gumit jó eséllyel nem lehetsz terhes.
Ha még szűz voltál akkor gondolom olyan 13-16 éves lehetsz. ebben a korban meg még bőven nem állt be ciklus, van akinek huszonéves korában is képes megborulni, és a kialakuló rendszeres nemi élet is kicsit megpiszkálja az ember hormonháztartását, így nem kell aggódnod, de ha nagyon bizonytalan vagy magadban (és abban, hogy helyesen védekeztetek e), akkor vegyél egy tesztet 1500 Ft körül van, és hátha az megnyugtat. OK?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!