Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hete kb hogy elvesztettem a szuzessegem es a harmadik alkalomkor menstrualtam a pasim pedig belem ment el. Lehetseges, hogy terhes vagyok?
Az egyik válaszolónak mondom, hogy nem tudom miért mi védekeztünk annak idején még is idegeskedtem :D sztem normális.
Egyébként lehetsz terhes, én úgy tudom 5% körül van. De máskor ne csinálj ilyet!
15:57-nek
Ezt a baromságot meg hol olvastad és miért terjeszted?
Egészséges emberek, monogám kapcsolatban nyugodtan szexelhetnek, se meghalni nem fognak, sem meddők nem leszek (úristen, kihalt volna az emberiség!).
Tájékoztatásul közlöm, hogy a nők egy kis hányada kizárólg menstruáció alatt tud teherbe esni. Akkor ők is meghalnak?
Arról nem beszélve, hogy az orgazmus enyhíti a görcsöket, nem kell bizonyítottan káros fájdalomcsillapítóval tömnöd magad.
Az egy dolog, hogy van, aki szerint undorító, de azok ne csinálják, ha nem tudják a menstruációt természetes folyamatként kezelni.
Kedves utolsó előtti! Látom megint előadást kell tartanom. Na nem baj, olvasd el ezt a "baromságot" és kérdezd meg a nőgyógyászokat, hogy mennyire baromság, ha már nekem nem hiszel.
Amikor egy nő menstruál, akkor nyitott a méhszája, a hüvely pedig nem steril, ahogy egyébként a pénisz sem. A pénisz hozzáér a hüvelyhez és szépen felviszi a kórokozókat a méhszájhoz. Ez a nagyobb probléma, mivel elég ocsmány dolgok sülnek ki belőle (te valószínű nem láttál még ilyen esetet, nekem már volt szerencsém hozzá). Ami még gond, hogy a vér nagyon gyorsan bomlik, na most a vér elkezd kicsorogni, a férfi pedig visszanyomkodja, marha jó dolog, ha a méhszájnál bomló vér van ugye? Minél tovább van ott, annál rosszabb, de ez a kisebbik probléma. És igen, meddőséget is okozhat, akár véglegeset is. Láttál te már olyan nőt, akinek gond volt a méhével? És most itt nem csak az Asherman szindrómára gondolok. Miért kell hülyeségre buzdítani a fiatalokat???
Az meg hogy kihalt volna az emberiség baromság. Az ember alapvetően úgy van kitalálva, hogy a menstruációs napokon undorodjon a szexuális kontaktustól. Szerinted ez véletlen? Az emberek NEM SZOKTAK menstruáció alatt szexelni. Nagyon nagyon kevés ember az, aki szexel menstruáció alatt, és igen, előfordul, hogy semmi baja nem lesz, de ez megint olyan dolog, hogy attól, hogy én nem vagyok tüdőrákos a cigarettázástól, attól még a cigi rákkeltő. Szóval máskor szerintem inkább kérdezz meg egy nőgyógyászt, mielőtt baromságnak nevezed a hozzászólásomat, amit jó szándékból írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!