Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor terhes voltam, és...

Most akkor terhes voltam, és elvesztettem a babám?

Figyelt kérdés

Párommal már pár hónapja nem védekezünk,mert babát szeretnénk.Eddig nem jött össze,és most utolsó hónapban nem is foglalkoztatott a téma,bele se gondoltam hogy terhes lehetnék.A havim előtt 1 héttel összeszedtem valami fertőzést,amit ki is kezeltem kúppal.A kezelés után még volt 3 napom hátra a havimig.De nem jött meg,csak 3 nap késéssel.És hosszabb,intenzivebb mint szokott.Lehet hogy várandós voltam,de ettől a kezeléstől elment a pici??

24/N

2011. júl. 13. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem hinném! Nekem is volt már olyan,hogy késett és több volt. Sőt jobban is görcsöltem,mint szoktam. Én akkor csináltam tesztet, de negatív volt!
2011. júl. 13. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Legutóbb nekem is így volt,hogy 4 napot késett és az előtt sose fordúlt elő egy nap késés se.Sokkal több is volt a menszim is.Csináltam tesztett a 3. késett napon reggel de negatív lett másnap meg is jött.Megzavarta lehet a menszidett az a valami fertőzés lehet.
2011. júl. 13. 11:29
 3/7 A kérdező kommentje:
ennyit tud "módositani" egy kis fertőzés? :O
2011. júl. 13. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. Bármi más módosíthatta. Időjárás, elfogyasztott ételek, italok, bla-bla. Nem feltétlenül volt baba. Nekem már évek óta iszonyatosan görcsöl a hasam ha megjön, ráadásul sötétvörös darabos vérzésem van. Mégse volt soha baba a dologban, pedig elég "rémisztő" ilyen darab trutyikat látni kifolyni belőlem.

22/L

2011. júl. 13. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pont így jártam mint te,hogy mensi előtt össze szedtem valamit,kúpoztam és nem jött meg időben.Két nap késés után csináltam tesztet pozitív lett,de sajnos kb. másfél hét után iszonyatos görcseim lettek és elég rendesen vérezni kezdtem,elvetéltem.Még aznap elmentem dokihoz de már nem látott semmit sajnos.

2011. júl. 13. 12:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Lehetséges hogy attól a "gyógyszertől" volt?

Úgy tudom hogy terhesen nem lehet használni

2011. júl. 13. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha volt is babád nem hiszem,hogy a gyógyszer miatt nem maradt meg szegény,lehet,hogy nem tudott jól beágyazódni.
2011. júl. 13. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!