Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 napja elvesztettem, használtunk gumit, ettől még lehetek terhes?
14 éves vagyok a barátom 17. Tudom tól korai vol t elveszíteni,főleg hogy alig 1 hónapja járunk. De nem bántam meg, nagyon figyelmes volt,szinte nem is fájt.
használtunk gumit, ettől még lehetek terhes? abszolút nem sérült az óvszer csak idegesít a gondolat.ha terhes lennék az elején honnan tudnám?mik lennének a jelei? Néha fáj a hasam alsó része, vagy ez csak attól van mert bebeszélem magamnak a dolgot?
Teljes mértékben olyan vagy mint én! Én még attól is félek, ha spermiumokat látok. De ettől függetlenül nem kell félned, mert a gumi nem szakadt el, tehát nincs baba. Amúgy igaza van az előttem szólónak, ne félj, mert késhet! Én is egyszer annyira megijedtem, pedig semmi okom nem volt rá, hogy 2 hetet késett. Csupán, mert stresszeltem magam. Amúgy a jelei:szédülés, émelygés, mellfeszülés(megnyugtatlak, ez lehet a mensid miatt is), későbbiekben gyakori vizelés, hányinger, alhasi fájdalom és így tovább. De ezek a leglényegsebbek.
Viszont valóban nem értek egyet, hogy megtörtént a dolog, de most már nem kell rajta bánkódni. A férfiakkal kapcsolatban meg egy tanácsom van:ne légy ennyire naiv! Lehet, hogy rájött, hogy megkapott ilyen könnyen s ezután majd egyre kevésbé leszel vonzó számára. Vagy majd mindig a szexuális együttlétet fogja követelni tőled. Ha te meg ennyire félsz,akkor akár az egész stresszé is kialakulhat.
Visszacsinálni úgysem lehet, de ha nem bántad meg, szerintem az már jó dolog. Én 16 voltam, de én sem bántam meg, a mai napig kiegyensúlyozott az életem.
VAlóban ne idegeskedj, mert nekem is volt, hogy 2 hetet késett. Ha késik a mensesed , csinálhatsz egy tesztet, az megnyugtat.
Bár fiatalok vagytok, de én még is azt javaslom, ha rendszeresen éltek nemi életet, szedjetek gyógyszert, mert az a legbiztosabb módszer.
Mindig legyen nálatok gumi, a fertőzéktől csak ez véd, a gumi mellé peidg nem árt az esemény utáni tabletta.
Ha gond van, ne féljetek orvoshoz menni, segítséget kérni
Jobb félni, mint megilyedni!!
Ne féljetek, az első után normálisak ezek a reakciók.
További szép életet kívánok:-)
"ha terhes lennék az elején honnan tudnám?mik lennének a jelei? Néha fáj a hasam alsó része, vagy ez csak attól van mert bebeszélem magamnak a dolgot?"
A terhesség első tünete a kimaradó vérzés.
A hasfájás NEM terhességi tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!